EGYPTE: EEN INWIJDINGSREIS
“Egypt, land of the ancients. Land of secrets. One of the ancient mysteries is the divine union between man and woman. We will tune in to the alchemical wisdom of creation: uniting the masculine and feminine energies in service of the evolution of mankind. In this journey of initiation you wil connect to the higher energies, and find a way how to manifest them in your daily life: your work, relationships, love life and family.”

Bij deze nodigen we je van harte uit voor een unieke inwijdingsweek in Egypte. Het wordt een reis waarbij we diverse tempels bezoeken, maar ons vooral afstemmen op de tempel van het hart. Thema’s als liefde, wijsheid, kracht, ontmoeting, loslaten en verbinding zullen centraal staan, maar ook onze rol als pioniers in deze tijd van transformatie op aarde. De week vindt plaats in Luxor, de oude koningsstad van Egypte, waarbij we de mogelijkheid hebben de tempels van Hathor in Dendera, de tempel van Hatshepsut en de tempel van Sechmet in Karnak te bezoeken. De week is een combinatie van meditatie, muziek, innerlijk onderzoek en bezoeken aan tempels. Je bent van harte uitgenodigd!

EEN INWIJDING IN LIEFDE
“Aan het begin van dit waterman-tijdperk wordt de deur naar universele liefde weer opengezet. Dat betekent dat er een grote bevrijding en verlossing kan plaatsvinden. Veel geliefden zijn daarvoor als het ware pioniers; uitverkorenen om samen een heilige relatie vorm te geven en de poort te openen van het heilige hart. Achter het gewone hart ligt het mystieke hart. Zodra je je eigen emoties – je boosheid en verdriet, je onvermogen en hulpeloosheid – onder ogen durft te zien, kom je uit bij een mystieke liefde. Als die liefde de wereld in kan stromen beïnvloedt dat de geschiedenis van de mensheid. Zo draag je bij aan een veld van transformatie van donker naar licht en belichamen jullie de energieën van Jezus en Maria Magdalena, die samen het voorbeeld van een heilige relatie vormden. Doordat beiden hun eigen kracht en hun eigen pijn droegen openden ze een poort naar een enorm grote liefde. In feite worden deze energieën van universele mannelijkheid en vrouwelijkheid weer terug op aarde gebracht door vele liefdesstellen. Dat betekent dat de Christuskracht zich opnieuw aan het manifesteren is, zowel in mannen als in vrouwen.”

img_2956BEGELEIDING
De begeleiding van deze reis is in handen van Ton van der Kroon en Anne Wislez.

ACCOMMODATIE
We verblijven deze week in het Amon hotel, een sfeervol familie hotel op de Westbank van Luxor. Je slaapt in twee persoonskamers. Ontbijt, lunch en diner vinden plaats in de binnentuin.Vlak in de buurt liggen de tempel van Hatshepsut, de konings- en koninginnevallei, de tempel van Karnak en Luxor, de tempel van Sekhmet, etc. Vanuit Luxor is het ook mogelijk om de tempels van Denderah en Abydos te bezoeken.

PROGRAMMA
We komen in de ochtend en in de avond bij elkaar in een cirkel, om te delen, ervaringen uit te wisselen en/ of meditaties te doen. Het programma is bedoeld voor persoonlijke ontwikkeling en healing, zowel op individueel als collectief niveau. De tempels en de egyptische traditie helpen ons daarbij om in te tunen en naar een dieper niveau van bewustzijn te gaan. Iedere dag stemmen we opnieuw af op de onderliggende thema’s, behoeften en ontwikkelingen die naar boven komen.

KOSTEN
De kosten van de reis bedragen € 1300, (stellen € 2400) inclusief accommodaties, programma, maaltijden, exclusief fooienpot, excursies en entree van de tempels, en de vliegreis naar Egypte.

EGYPTE
We horen op het nieuws soms over de onrust in Egypte, maar onze ervaring is dat het er goed toeven is. Een bericht over een aanslag beïnvloed de totale toeristensector voor jaren, maar net als hier vinden aanslagen zeer sporadisch plaats.

AANMELDING
Aanmelding geschiedt door een mail te sturen naar mail@peterjongerius.nl, met een aanbetaling van € 650 op rekening NL90 INGB 0008216143, BICcode: INGBNL2A, tnv. Ton van der Kroon. Annuleringsvoorwaarden staan op www.tonvanderkroon.com

NB. Deelname is op eigen verantwoordelijkheid. De organisatie of begeleiders kunnen geen aansprakelijkheid op zich nemen, noch voor juridische, financiële of emotionele schade ontstaan tijdens het verblijf in Egypte. Zorg graag voor een goede reisverzekering. We verwachten dat je bekend bent met persoonlijke ontwikkeling en je eigen verantwoordelijkheid kunt dragen.

LITERATUUR
– Inwijding, Elisabeth Haigh
– Het Labyrint van de Tijd, Ton van der Kroon
– Nefratete, priesteres van Atlantis


Egypt, 12-19 november 2017

The alchemical wisdom of creation:
uniting the masculine and feminine energies in service of the evolution of mankind

PROGRAM AND PURPOSE
We will stay one week in Luxor in the comfortable familyhotel Amon. From this places we will visit several temples and sights. The primary goal of this gathering is personal and spiritual development. We will come together in the morning at 10.00 hrs in a circle, from which the program develops. We will use meditation and ritual, dance and music, bodywork and exercises, nature and visiting temples and free time as the ingredients on our journey of the soul. There is no fixed program: Anything that happens during the journey is part of the program, so be prepared to be surprised. We will let ourselves be guided by divine inspiration, and use the law of Two Feet: be where you need to be. You are heartily invited to join on our journey to Egypt, alone or with your partner!

COSTS
The costs are € 1300, excluding the journey to Egypt, excursions and drinks. You reserve a place by paying € 650 to ING bankaccount Tree of Life NL90 INGB 0008216143, BICcode: INGBNL2A, o.v.v Egypt. The whole sum needs to be paid on september 1st. In case of cancellation there is a fee of €100 up till september 1st. After that the whole sum needs to be paid.