Ton van der Kroon

 heal yourself, heal the world

Heel de Wereld

Het vijfde element

De wereld staat op een kruispunt. Bossen staan in brand, ijskappen smelten, mensen gaan de straat op. Wat we al decennia hebben zien aankomen wordt werkelijkheid: we bevinden ons in een wereldwijde crisis van ongekende omvang. Technologisch zijn we inmiddels tot alles in staat. Maar biedt ons dat de oplossing? Of is er een andere uitweg? 

Lees Het Vijfde Element, een onvoorstelbare ontdekkingsreis van de Amsterdamse schrijver Ton van der Kroon naar de meest onbereikbare en soms duistere plaatsen ter wereld: Gaza, Noord Korea, Iran, Kashmir en De Himalaya’s … Een spirituele zoektocht naar de essentie van menszijn. 

HEEL DE WERELD TOERNEE

Op deze lezing cq. ceremonie wordt je meegenomen op een innerlijke reis via muziek en meditatie, via verhalen en channeling, om het Vijfde Element in je eigen leven te ervaren en gestalte te geven. Je bent van harte welkom!

Data:

2 – 2 – 2020  AMERSFOORT, 14 – 17 uur

7 februari  HILVERSUM, de Hoornboeg, 20 – 22.30 uur

8 februari ZUTPHEN, 14 – 17 uur

14 februari BORSBEEK, 19 – 22 uur

15 februari LEUVEN, 14 – 17 uur

16 februari GENT, 14 – 17 uur

22 februari ALKMAAR, 14 – 17 uur

NB. Meer info volgt.

NB. Op deze middag/ avond kun je het boek gesigneerd kopen. 

Ton van der Kroon schreef tien boeken over spiritualiteit en persoonlijke bewustwording. Zijn boek voor mannen ‘De Terugkeer van de Koning’ werd een bestseller en werd in 7 talen vertaald. Hij reist de hele wereld over op zoek naar mythologische verhalen en spirituele tradities om inzicht te krijgen in de grote verandering en transformatie in onze tijd. Zijn bevindingen en reisverslagen beschrijft hij in de serie HEEL DE WERELD: De Zevende Poort, Het Labyrint van de Tijd, De Meesters van Shambhalla. Als climax verschijnt nu het laatste deel: Het Vijfde Element.