Ton van der Kroon

 heal yourself, heal the world

Lezing voor Pan Sophia

17 februari 2018

DE KRACHT VAN HET HART: liefde in actie

Veel mensen – mannen en vrouwen – hebben zich begeven op het pad van innerlijke ontwikkeling: de afdaling naar de diepste regionen van de ziel of naar de hoogste aspiraties van de geest. Mannelijkheid en vrouwelijkheid – geest en ziel – verbinden zich in het hart. Maar vervolgens toont zich de volgende uitdaging: hoe vertalen we die innerlijke ontwikkeling naar concreet handelen in de buitenwereld? Hoe brengen we liefde in actie?

Ton van der Kroon, voortrekker van het mannenwerk in Nederland, vertelt over zijn werk in het Midden Oosten, waar hij acht jaar traumaheling gaf in de Gazastrook, en betrokken is bij een vredesbeweging van vrouwen: Women Wage Peace. Hij verbindt oude verhalen en mythen van de de godin met het werk in deze tijd, waarin de aarde zich op een kantelpunt bevindt.

Hij is auteur van 10 boeken over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, waaronder ‘de terugkeer van de koning, het boek voor mannen over liefde, lust en leiderschap.

De lezing vindt plaats in het ITC (Int. Theos. Centrum) in de Annie Besant Hall in Naarden. Meer informatie en aanmelding voor de lezing via www.pansophia.nl

Inschrijven via onderstaand formulier

<terug naar Programma>