QUEESTE is een inwijdingsweg, waarop mannen hun spirituele krijgerschap en innerlijke leiderschap kunnen ontwikkelen. Een traject van drie driedaagses – opnieuw op die magische plek vlakbij het eeuwenoude klooster van Orval. Waar kom jij in dit leven voor? Wat staat jou te doen? Wat is jouw Vraag? Hoe maak je contact met je spirituele kracht en hoe pas je hem in de praktijk toe? Met betrekking tot relaties, geld, zingeving, werk en sex?

PROGRAMMA
18 – 21 meit 2017: De Held Zoekt
De held zoekt, maar wat zoekt hij eigenlijk? Of geeft hij zich gewoon over aan het avontuur? Als je eenmaal in beweging komt, geeft het leven je precies wat je nodig hebt.

31 augustus – 3 september 2017: De Koning Lijdt
De koning lijdt, en dat doet hij al heel lang. Vierduizend jaar geleden al raakte de phallus van Osiris zoek. De Visserkoning is nog steeds ziek en wij lijden daar allemaal aan. Het gewonde mannelijke drukt zijn stempel op de wereld. Maar de magie van het leven zorgt voor genezing.

14 – 17 december 2017: De Moeder Heelt
De moeder heelt, want zij omvat alles. Dat wil niet zeggen dat zij altijd lief en aardig is. Maar haar onvoorwaardelijke liefde herstelt de goddelijke orde, steeds opnieuw. Ze is overal, en ze woont ook in elke man. We kunnen haar kracht, liefde en wijsheid ontvangen, maar pas als we ons Pad zijn gegaan. Isis, Maria, Maagd, Moeder en Wijze: de Vrouw is de Graal die ons vervult.

NB
Dit traject kan alleen als vervolgtraject op Pad van de Man 1 gevolgd worden.

KOSTEN
We willen graag dat ieder die zich geroepen voelt, daadwerkelijk mee kan doen. Daarom hanteren we voor de deelnameprijs vier categorieën. De prijs geldt voor het hele traject.
* Voor mannen met een uitkering (NL) of een vervangingsinkomen (B), of een inkomen op vergelijkbaar niveau: € 990,-
* Voor mannen met een jaarinkomen beneden de € 50.000 bruto: € 1650,-
* Voor mannen met een jaarinkomen tussen de € 50.000 en 80.000 bruto: € 2200,-
* Voor mannen met een jaarinkomen boven de € 80.000 en deelnemers die via een bedrijf komen: € 3300,-.

PAD VAN DE MAN 1
Zie voor info en data van de Pad van de Man Driedaagses met Fred Streefkerk en Koen Plaisier: padvandeman.nl of owc.be

INFO
Voor informatie of aanmelding: Kijk op www.owc.be of mail ons op jan.roelofs@euronet.nl