De Roep van de grote moeder

Heel de Wereld, deel 5

De Roep van de Grote Moeder

Een magische reis van Sinaï naar Schotland vertelt op symbolische wijze het grote verhaal van de mensheid in deze tijd. Een spirituele queeste voor deze tijd.

E-Magazines

Voor wie onze reizen naar krachtplekken over de hele wereld niet via onze blogs kan volgen, brengen we per land het volledige verhaal met vele kleurfoto’s in een mooi e-magazine (gemiddeld 100 blz). Om een beetje met ons mee te reizen. Ideale vakantielectuur!

Portugal, het land van cale

“Start een community in Portugal”, horen we een stem fluisteren als we de winter doorbrengen in de Pyreneeën. Pardon? Een community, in Portugal? Geen van beiden zijn we er ooit geweest en het land lijkt ons bevreemdend ver van onze bekende wereld. En toch, een nieuwe horizon lijkt ons te roepen…

Noord- en Zuid-Korea

De roep wordt steeds duidelijker: we moeten naar Noord-Korea, bakermat van de wonderlijkste mythologieën, maar nu het meest duistere en geïsoleerde land van de wereld. Maar wat kunnen we daar in godsnaam betekenen?

Maria Magdalena Deel 1: De Openbaring van Azahura

‘We invite you to come home. To rejoice and to connect with your family of light. And open a new chapter in the book of love.’

Maria Magdalena Deel 3: Here Comes the Sun

‘Dit is een oeroude plek waar mensen altijd bijeen zijn gekomen om de goden te eren. Maar lang geleden is het ten onder gegaan door strijd en jaloezie. Die emotionele lading ligt nog steeds over het land. Maar door jullie werk kan de druk daarvan af worden gehaald, kan het zich helen, en kan het land hersteld worden.’

What on Earth? Virunga (Ton)

In dit verslag van een reis naar Rwanda verhaalt Ton hoe hij zich – door de boodschap van een Afrikaanse sjamaan en door een droom over de gorilla-apen – geroepen voelde om naar het Virungapark te trekken, brongebied van de witte Nijl aan de grens met Congo. Onderweg krijgt hij, stap voor stap, toegang tot intrigerende informatie over de oorsprong en de toekomst van de mens…. 

What on Earth? België

Dit magazine vertelt het verhaal van de mythologische koning Dagobert II en hoe zijn boodschap weer inspirerend kan zijn voor deze tijd. Meer nog: hoe zijn oproep steeds luider weerklinkt om België te herinneren aan haar eigen, vergeten zielstaak.

Het Vrouwen Beraad: van doen naar zijn

Wat kunnen vrouwen toevoegen aan het bestaande narratief? Iets wat complementair is, iets wat essentieel is en wat ontbreekt aan de wereld zoals hij nu is. Tientallen vrouwen zochten het een jaar lang samen uit.
door Anne Wislez

Maria Magdalena Deel 2: Het Donkere Vrouwelijke

‘La Madre. Het is de donkere Moeder, de Zwarte Madonna, de Madre van Madrid, die lijdt. Zij die alle duisternis, die enorme pijn en eenzaamheid draagt. Dat leidt tot onderdrukking, omdat de ware donkere vrouwelijke kracht niet erkend kan worden.’

What on Earth? Virunga (Anne)

Soms krijg je een calling die je liever negeert. Zoals de oproep om naar Rwanda te gaan, midden in coronatijden. Toch is er dat innerlijke weten dat zegt dat deze missie je iets wezenlijks wil brengen, iets voorbij the imagineable, zelfs voorbij ‘corona’. Dus kijken Ton en ik onze demonen in de ogen, de angsten en twijfels, maar ook de realiteiten die ons willen tegenhouden – en we gaan. 

What on Earth? India

‘Zorg ervoor dat je volgend jaar met Shivaratri, de feestdag van Shiva, in de hoofdstad van Ladakh bent’, kreeg mijn vriend Ton in 2018 tijdens een meditatie te horen. Zoals hij wel vaker diep vanbinnen opdrachten krijgt, die we niet altijd meteen kunnen vatten, maar die ons op een magische manier diepere geheimen van ons mens-zijn laten ontdekken.

Nachtelijke Overdenkingen van een Corona Patient

Een pamflet over de oorzaak en betekenis van het coronavirus, over Remdesivir en de macht van Big Pharma, over het laboratorium van dr. zhengli in Wuhan en de verstrengelingen van geld, wetenschap en politiek.

Heel de wereld - Boeken serie

De Zevende Poort

Wat doe je als je in een visioen te horen krijgt dat je op reis moet gaan? Een reis door zeven poorten, van Engeland tot India, van Siberië tot Jeruzalem. Dit spannende reisverslag geeft een inspirerende visie op de veranderingen in de wereld van vandaag.

HEEL DE WERELD I

De Meesters van Shambhala

Stel: Je hoort dat er meesters wonen in een vergeten koninkrijk in de Himalaya, die de mensheid kunnen helpen in tijden van crisis? Ton van der Kroon en Sandra van Elewout reizen langs de Zijderoute om via de achteringang van China, de provincie Xinjiang, op zoek te gaan naar de Meesters van Shambhala. Zullen ze de Meesters vinden?

HEEL DE WERELD III

Het Labyrint van de Tijd

Om te weten hoe je verder moet, moet je terug naar het begin…. Het Labyrint van de Tijd is een duizelingwekkende tocht door de geschiedenis, op zoek naar de boodschappen van de Meesters die nodig zijn om de crisis in de wereld op te lossen.

HEEL DE WERELD II

Het Vijfde Element

De wereld staat op een kruispunt. Bossen staan in brand, ijskappen smelten, diersoorten sterven massaal uit. We bevinden ons in een wereldwijde crisis van ongekende omvang. Een zoektocht naar antwoorden leidt via Gaza, Iran, Noord Korea naar de Himalaya’s, waar al eeuwen het geheim van het Vijfde Element wordt bewaard.

HEEL DE WERELD IV

bestsellers

Heilige Relaties
Heilige Liefde

Een boek dat een dieper inzicht geeft in het labyrint van liefde, relaties en sexualiteit. Naast verhalen en mythen bevat het boek honderd praktische oefeningen om je relaties en seksualiteit meer vervulling en diepte te geven.

Boek der Liefde

De spirituele roman Boek der Liefde beschrijft de zoektocht van de elfde-eeuwse monnik Antonius naar het boek dat in de officiële kerkelijke leer ontbrak: het boek van de onvoorwaardelijke liefde tussen mensen. Het evangelie van Maria Magdalena.

GAZA Dagboek

Negen dagboekfragmenten en één kort verhaal uit Gaza. Ton van der Kroon, schrijver, coach en traumahulpverlener ging zeven jaar lang naar de Gazastrook om met jonge acteurs te werken, die voorstellingen voor kinderen maken. Dit is zijn verslag…

Terugkeer van de Koning

Ton van der Kroon schreef de bestseller ‘De Terugkeer van de Koning’ over mannen in de 21st eeuw. Met inzicht en compassie legt hij uit wat er met mannen in deze tijd aan de hand is. Dit boek voor mannen vertelt op innemende wijze over de beproevingen en uitdagingen die iedere man in zijn leven tegenkomt.
‘Een must voor mannen, een verademing voor vrouwen.’

De Mystieke Roos

In een tijd waarin veel mensen worstelen met relaties, waarin man-vrouwrollen steeds minder helder lijken te zijn, biedt ‘De Mystieke Roos’ een nieuw perspectief: Een inwijdingsweg waarin liefde, lust en spiritualiteit opnieuw met elkaar verbonden worden.

Lichtwerkers Gevraagd

Lichtwerkers gevraagd! bevat een schat aan korte inspirerende channelingen; boodschappen die direct je ziel raken en je helpen de volgende stap op je pad te zetten, of inzicht geven in de situatie waarin je je bevind.