YOUNG HEART OF MEN

Transformatie en Initiatie voor mannen tot 40 jaar

Ben je klaar voor de volgende stap in je leven? Sta je voor een sprong in het onbekende? Klaar om de roep van je ziel te volgen, waarheen hij ook leidt? Als man maak je in je leven verschillende initiaties door: van jongen naar man; relaties en sexualiteit; je werkelijke taak in de wereld opnemen; huwelijk en vaderschap etc. Het is goed om iedere keer stil te staan bij zo’n groot moment van verandering en initiatie. Ben je er klaar voor? Heb je genoeg support van anderen om je heen die je steunen? Wat kun je leren van andere mannen? Weet je wat je doel c.q. missie is?

Al deze vragen komen aan bod in Young Heart of Men voor mannen tot 40 jaar. Met een team van zowel jonge als oude(re) mannen begeleiden we je naar de volgende fase, en word je deelgenoot van de ‘Heart of Men Community’. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Ton, Jan, Sven, Vicky, Dirk

Het Concept: Open Space

Na acht keer “Heart of Men” is dit de eerste keer “Young Heart of Men”, bestemd voor mannen van 18-40. Een jongere generatie die veel hangups van de oudere mannen gelukkig niet meer kent, maar weer heel eigen uitdagingen heeft. We werken met de “Open Space”-formule, die samen te vatten is in zeven regels, waar je ook in je dagelijks leven je voordeel mee kunt doen:1. Alles wat gebeurt is het juiste dat moet gebeuren.
2. Iedereen heeft de juiste rol.
3. De mensen die er zijn, zijn de juiste mensen.
4. Als het begint, begint het.
5. Als het klaar is, is het klaar.
6. Verwacht het onverwachte.

.
Kosten

Prijs op basis van volpension verblijf (100% bio en vegetarisch) in vierpersoonskamer:
– 495 indien netto-inkomen lager dan 15.000 euro per jaar (inkomensbewijs voorleggen aub)
– 695 euro indien netto-inkomen lager dan 40.000 euro per jaar
– 895 indien bedrijf of netto-inkomen hoger dan 40.000 euro per jaar

Aanmelding

Meer informatie en aanmelding via het Oost West Centrum, info@owc.be, of klik hier

Datum

20 - 24 feb 2022
Expired!

Tijd

19:00 - 16:00

Locatie

Bois Le Comte
Orval, Belgium