OVERDENKINGEN VAN EEN CORONA PATIËNT III

Deel 3. ‘Het Mottenbal Complot’

Ik had mezelf beloofd dit deel niet te schrijven. Ik had al mijn onderzoeksgegevens rondom de oorsprong van het Coronavirus van mijn computer gehaald, in de prullenbak gegooid en er een streep onder getrokken. Tijd voor iets anders, voor iets positiefs. Niet de onderste steen boven willen hebben. Bovendien: ik had – en heb- nog steeds geen bewijs, alleen vermoedens. En die vermoedens werden alleen maar duisterder, vooral nadat het VPRO programma Tegenlicht wegens bedreiging werd afgelast. Ik besloot dat ‘echte’ jounalisten of onderzoeksbureaus dit veel beter konden doen, dus ik stuurde mijn gegevens naar hen toe met de vraag of zij hier aandacht aan konden geven.

Van het meest respectabele bureau kreeg ik een aardig briefje terug: ‘Ik denk dat het belangrijk is dat u zich richt op uw eigen gezondheid en welzijn. Ik dank u nogmaals voor uw interesse en voor het delen van de door u verzamelde informatie en wens u veel sterkte met uw herstel.’Ik kon me niet aan de indruk onttrekken dat ik op een uiterst vriendelijke manier werd afgewimpeld. Ook van de andere contacten hoorde ik niets meer. En daarmee zou dit verhaal doodlopen….

Totdat…. Ik opnieuw ziek werd, voor de derde keer. Dit keer niet door het virus, maar door een mottenbal! Ik had een pakje mottenballen gehaald bij de Praxis en die in mijn appartement gelegd om de motten in mijn huis te verjagen. Onnadenkend had ik één bal op de radiator gelegd en vergeten de verwarming uit te doen die nacht. Midden in de nacht werd ik drie keer wakker, met schuim om mijn mond, hevig happend naar adem, prikkende ogen en benauwd op de longen. Ik begreep niet hoe het kon dat het virus weer terug was gekomen. Totdat ik aan het eind van de nacht voelde dat de verwarming nog aanstond en ik de link legde met de mottenbal. Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in, dacht ik beschaamd en mopperend. Maar veel tegensputteren kon ik niet, want mijn longen hadden opnieuw een opdonder gehad. In mottenballen zit para-di-chloorbenzeen dat zwaar giftig is.

Ik kon weer van voren af aan beginnen: dampen, Ayurvedische pillen, vitamine C en D en veel rusten. Ik had er inmiddels tabak van. Ook de hoeveelheid theorieën op Facebook, angstige vermoedens, boze opstandigheden begon me steeds meer tegen te staan. Ik wilde daar niet mijn deel aan toevoegen.

Maar in de nacht zag ik opnieuw de ogen van de dokter die voor het eerst waarschuwde voor het virus. Zijn mond werd gesnoerd door de Chinese autoriteiten en later stierf hij aan de gevolgen van het virus. Ik dacht aan de miljoenen mensen die gedupeerd zijn door de uitbraak, en aan de duizenden doden. Wellicht was de mottenbal de aanleiding om niet op te geven en opnieuw af te dalen in de krochten van het Corona virus, die dit keer duisterder en verontrustender zijn dan in deel 1 en 2.

Deel 3 van het onderzoek begon met een helder Youtubefilmpje van een Koreaanse dokter, die het belang en het onderzoek van vaccins uitlegt. Je krijgt een deel van de ziekte toegediend, op homeopathische basis als het ware, waardoor je lichaam zelf antistoffen aanmaakt en immuun wordt. Het onderzoek naar een vaccin kan vele jaren duren omdat de veiligheid voorop staat. In fase 1 wordt alleen getest op muizen, in fase twee op apen en in fase drie wordt getest op een kleine groep gezonde mensen, om te kijken of het vaccin werkt. De laatste en vierde testfase kan alleen getest worden op een grote groep mensen. Daar zijn megamachines voor nodig die de miljoenen data kunnen verwerken. Dat heet data-sequencing. Ik vond het verhaal plausibel en geruststellend. Maar zoals dat bij mij gaat, bracht de nacht heel andere inzichten, en ja, vermoedens die ik niet durfde uit te spreken.

Wat bleek: in Wuhan was enkele jaren geleden een industriepark geopend – Biolake – waar de acht grootste biotech-bedrijven ter wereld hun Chinese afdeling hebben. Bayer, Pfizer, en nog enkelen. De allergrootste komt uit California en heet: ‘Illumina.’ (Het moet niet gekker worden, dacht ik: Zet er het woordje ‘ti’ achter en alle complottheorieën zijn opeens meer dan actueel. )

Deze bedrijven maken of verkopen data sequencing machines, die hoogstwaarschijnlijk gebruikt worden in het virusonderzoek in het Laboratory of Virology in Wuhan. Maar er wordt nog meer gedaan met deze machines. Naast RNA strengen zoals virussen, kunnen ze ook DNA strengen lezen, zoals van mensen. De Chinese regering gebruikt deze machines om het DNA van Oeigoeren en Tibetanen te lezen, en zodoende terroristen – lees: de bevolking – op te kunnen pakken. Illumina en andere grote jongens waren al zwaar bekritiseerd om hun medewerking aan deze duistere praktijken en etnische zuiveringen. Inmiddels zitten er meer dan 1 miljoen oeigoeren opgesloten in zogenaamde Chinese ‘opvoedingskampen’. Van een Oeigoerse vrouw die ontsnapt was uit de gevangenis kwam het relaas dat marteling en groepsverkrachting aan de orde van de dag zijn. En er was nog iets dat mij diep verontrustte: ze vertelde dat er medische experimenten op de gevangenen werd gedaan. Regelmatig krijgen ze een injectienaald in hun arm gespoten, zogenaamd voor hun ‘gezondheid.’

Bij het bovenstaande begonnen bij mij alle alarmbellen te rinkelen. ‘Medische experimenten op gevangenen in kampen’ begon verdacht veel te lijken op de concentratiekampen van de Nazi’s, waar dergelijke experimenten op Joden werden uitgevoerd. Onwillekeurig dacht ik terug aan de woorden van de Koreaanse arts: voor fase vier heb je een hele grote groep mensen nodig die besmet zijn met het virus… Kon het zijn dat de Oeigoeren worden gebruikt als testgroep voor virussen ? En dat de westerse medische bedrijven dat ondersteunen met data-sequencing machines? Allemaal vermoedens, die ik niet kan waarmaken. Maar het begon in mijn hoofd een akelig en zeer zwart verhaal te worden.

Het netwerk dat hierbij betrokken is is wereldwijd – het Wuhan Institute of Virology, en vele andere onderzoekslaboratoria overal ter wereld, de financiers hiervan zoals het NIAD van dr. Fauci, de Bill en Melinda Gates Foundation, de Erasmus Universiteit in Rotterdam die veel patenten bezitten, de biotech bedrijven van Big Pharma, zoals Illumina, dat ook een afdeling heeft in Eindhoven, etc etc, en de astronomisch hoge bedragen die in deze industrie omgaan. Dezelfde bedrijven die nu onderzoek doen om een vaccin op de markt te brengen. Ongetwijfeld zijn er doktoren, artsen en onderzoekers die met zeer goede bedoelingen aan medicijnen en vaccins werken, maar een rapport over gehele industrie van onderzoeksbureau SOMO, (van die mevrouw die me een goed herstel wenstte) laat geen twijfel over de intenties van de betrokkenen: geld verdienen. Véél geld verdienen. Wat zeg ik: héél veel geld verdienen.

Van de 27 grootste bedrijven in de biotech en medische industrie ‘a total of US$ 1,540 billion was issued to shareholders between 2000 and 2018, of which US$ 676 billion was spent on repurchasing the company’s own shares and US$ 864 billion on dividends.(1540 billion is 1.540.000 million dollar) At the ten largest pharmaceutical companies, the total distribution of funds to shareholders was 142 percent of that year’s spending on research and development. Big Pharma’s underinvestment in poorly performing but essential medicines and vaccines is now showing the deadly downside of the bussiness model on a global scale. It is governments that are now have to lead the way financially in order to develop a vaccine against the coronavirus.

SOMO researcher Rodrigo Fernandez said: “It is clear that this is not a long-term strategy but a way of paying out as much as possible to shareholders in as short a time as possible and passing on the costs to society”. [Somo.nl, The financialisation of Big Pharma] Bij zulke astronomische financiële belangen lijkt het me niet onwaarschijnlijk dat hier en daar een oogje wordt toegeknepen op de ethiek en integriteit van onderzoek. En in China lijkt ethiek en menselijkheid gezien hun geschiedenis met de Oeigoeren en Tibetanen al helemaal ver te zoeken. Koppel die twee aan elkaar en je krijgt een giftig mengsel, en een dodelijk virus…

Nogmaals, ik heb geen bewijs, maar inmiddels snoeren ze niet alleen een chinese dokter de mond, maar nu ook de nederlandse VPRO.

En daarmee komen we aan de laatste vraag van ‘mijn’ onderzoek: Wat nu?Ik weet het niet. Het enige wat ik kan doen is mijn verhaal delen, hoe onaf ook, en hopen dat er licht in de duisternis komt: dat er andere lezers of onderzoekers komen die dit verder oppakken: die feiten van fictie scheiden, die met bewijzen komen, die de schaduwkant van de biotech bedrijven en Big Pharma aan de kaak stellen, die hun betrokkenheid bij het onderzoek (en het creëren en testen ?) van het virus onderzoeken. Of die energetisch licht willen zetten op dit duistere verhaal. Zolang dit verhaal niet aan het daglicht komt blijven we opgezadeld zitten met het virus, vermoed ik. Zolang de les niet wordt geleerd, blijft de natuur aan de deur kloppen. The truth will set you free…En hopelijk kunnen we elkaar dan na alle ellende, dood en verderf eindelijk aankijken, vergeven, en weer in de armen sluiten..

Overdenkingen van een Corona Patient deel 1:https://tonvanderkroon.com/overdenkingen-van-een-corona-patient
deel 2: https://tonvanderkroon.com/overdenkingen-van-een-coronapatiënt

Ps. Ik heb nog even uitgerekend hoeveel dividend er is uitgekeerd aan de aandeelhouders van de 27 grootste pharmaciereuzen en biotechbedrijven tussen 2000 en 2018: 1.423.079.812.000,00 euro