Ton van der Kroon

 heal yourself, heal the world

Heel de Wereld: Het Vijfde Element

HET VIJFDE ELEMENT

De wereld staat op een kruispunt. Bossen staan in brand, ijskappen smelten, mensen gaan de straat op. Wat we al decennia hebben zien aankomen wordt werkelijkheid: we bevinden ons in een wereldwijde crisis van ongekende omvang. Technologisch zijn we inmiddels tot alles in staat. Maar biedt ons dat de oplossing? Of is er een andere uitweg? 

Lees Het Vijfde Element, een adembenemende ontdekkingsreis van de Amsterdamse schrijver Ton van der Kroon naar de meest onbereikbare en soms duistere plaatsen ter wereld: Gaza, Noord Korea, Iran, Kashmir en De Himalaya’s … Een spirituele zoektocht naar de essentie van menszijn. 

KOOP DIT BOEK via BOL.COM. 


BOEKPRESENTATIE
Op deze lezing cq. ceremonie wordt je meegenomen op een innerlijke reis via muziek en meditatie, via verhalen en channeling, om het Vijfde Element in je eigen leven te ervaren en gestalte te geven. Je bent van harte welkom!

DATUM
22 februari ALKMAAR, 14 – 17 uur
Voor meer info, klik hier

NB. ER KOMEN NOG MEER BOEKPRESENTATIES/ LEZINGEN IN MEI/JUNI. 

NB2. Degenen die ooit gesponsord hebben krijgen het boek gratis! We zijn er hard mee bezig om dat te regelen, maar dat duurt nog even in verband met het drukken van het boek. In de tussentijd is het boek wel verkrijgbaar ‘on demand’ via BOL.COM.  


Ton van der Kroon schreef tien boeken over spiritualiteit en persoonlijke bewustwording. Zijn boek voor mannen ‘De Terugkeer van de Koning’ werd een bestseller en werd in 7 talen vertaald. Hij reist de hele wereld over op zoek naar mythologische verhalen en spirituele tradities om inzicht te krijgen in de grote verandering en transformatie in onze tijd. Zijn bevindingen en reisverslagen beschrijft hij in de serie HEEL DE WERELD:
Deel 1. De Zevende Poort,
Deel 2. Het Labyrint van de Tijd
Deel 3. De Meesters van Shambhalla.

Als climax verschijnt nu het laatste deel: Het Vijfde Element.