Nieuw boek !

van Anne Wislez

INTO THE UNKNOWN

Journaliste Anne Wislez zei haar baan op, liet huis en haard achter zich en ging  op reis, het onbekende tegemoet. Een innerlijke reis die symbool staat voor de transformatie waarin we collectief verkeren. Een wereldwijde crisis, met misschien maar één oplossing: het vrouwelijke in onszelf omarmen en het Grote Onbekende zonder angst tegemoet treden.

Portugal, het land van de godin cale

“Start een community in Portugal”, horen we een stem fluisteren als we de winter doorbrengen in de Pyreneeën. Pardon? Een community, in Portugal? Geen van beiden zijn we er ooit geweest en het land lijkt ons bevreemdend ver van onze bekende wereld. En toch, een nieuwe horizon lijkt ons te roepen…

Heel de wereld - Boeken serie

De Zevende Poort

Wat doe je als je in een visioen te horen krijgt dat je op reis moet gaan? Een reis door zeven poorten, van Engeland tot India, van Siberië tot Jeruzalem. Dit spannende reisverslag geeft een inspirerende visie op de veranderingen in de wereld van vandaag.

HEEL DE WERELD I

De Meesters van Shambhala

Stel: Je hoort dat er meesters wonen in een vergeten koninkrijk in de Himalaya, die de mensheid kunnen helpen in tijden van crisis? Ton van der Kroon en Sandra van Elewout reizen langs de Zijderoute om via de achteringang van China, de provincie Xinjiang, op zoek te gaan naar de Meesters van Shambhala. Zullen ze de Meesters vinden?

HEEL DE WERELD III

De Roep van de Grote Moeder

Een magische reis van Sinaï naar Schotland vertelt op symbolische wijze het grote verhaal van de mensheid in deze tijd. Een spirituele queeste voor deze tijd.

HEEL DE WERELD V

Het Labyrint van de Tijd

Om te weten hoe je verder moet, moet je terug naar het begin…. Het Labyrint van de Tijd is een reis door de geschiedenis – van Atlantis, Echnaton en Nefertiti, de Essenen en Katharen tot aan de huidige tijd – om uiteindelijk te eindigen op het diepste punt op aarde: Jericho.

HEEL DE WERELD II

Het Vijfde Element

De wereld lijkt steeds verder ten onder te gaan aan onderlinge strijd, oorlog en duisternis. Hoe gaan we om met ‘het kwaad’, zowel in ons als buiten ons? Het Vijfde Element is een persoonlijke zoektocht die leidt naar sommige van de meest duistere en getergde gebieden op onze planeet:  Gaza, Iran, Noord Korea en Kashmir, om uiteindelijk te eindigen in de Himalaya’s, waar al eeuwenlang het geheim van het Vijfde Element wordt bewaard.

HEEL DE WERELD IV

Overige Boeken

Heilige Relaties
Heilige Liefde

Een boek dat een dieper inzicht geeft in het labyrint van liefde, relaties en sexualiteit. Naast verhalen en mythen bevat het boek honderd praktische oefeningen om je relaties en seksualiteit meer vervulling en diepte te geven.

Boek der Liefde

De spirituele roman Boek der Liefde beschrijft de zoektocht van de elfde-eeuwse monnik Antonius naar het boek dat in de officiële kerkelijke leer ontbrak: het boek van de onvoorwaardelijke liefde tussen mensen. Het evangelie van Maria Magdalena.

GAZA Dagboek

Negen dagboekfragmenten en één kort verhaal uit Gaza. Ton van der Kroon, schrijver, coach en traumahulpverlener ging zeven jaar lang naar de Gazastrook om met jonge acteurs te werken, die voorstellingen voor kinderen maken. Dit is zijn verslag…

Terugkeer van de Koning

Ton van der Kroon schreef de bestseller ‘De Terugkeer van de Koning’ over mannen in de 21st eeuw. Met inzicht en compassie legt hij uit wat er met mannen in deze tijd aan de hand is. Dit boek voor mannen vertelt op innemende wijze over de beproevingen en uitdagingen die iedere man in zijn leven tegenkomt.
‘Een must voor mannen, een verademing voor vrouwen.’

De Mystieke Roos

In een tijd waarin veel mensen worstelen met relaties, waarin man-vrouwrollen steeds minder helder lijken te zijn, biedt ‘De Mystieke Roos’ een nieuw perspectief: Een inwijdingsweg waarin liefde, lust en spiritualiteit opnieuw met elkaar verbonden worden.

Lichtwerkers Gevraagd

Lichtwerkers gevraagd! bevat een schat aan korte inspirerende channelingen; boodschappen die direct je ziel raken en je helpen de volgende stap op je pad te zetten, of inzicht geven in de situatie waarin je je bevind.