De Helende Kracht van het Hart

EEN INWIJDING IN LIEFDE 
3-daagse workshop over relaties, sexualiteit en liefde in Orval door Ton van der Kroon en Anne Wislez

 

Meditatie en muziek, dans en beweging, ‘relatie-arbeid’ en persoonlijke en spirituele ontwikkeling, om je relatie meer diepte, intimiteit en vervulling te geven.

De liefde is de rode draad in het labyrint van relaties en sexualiteit. Maar hoe vaak raken we haar niet kwijt en verdwalen we in het doolhof van emoties, oordelen, karmische patronen of oude pijn? Durf je opnieuw op zoek te gaan en je open te stellen om je te laten leiden door je hart? Opnieuw het risico nemen om gekwetst te worden… Of ten diepste geliefd te worden? Durf je de sprong in het onbekende te wagen? Met of zonder je partner? Want het is in ons alleen-zijn dat we pas werkelijk samen kunnen zijn. Ieder mens heeft haar of zijn eigen unieke pad te bewandelen, en soms zijn we gezegend om een partner op dit pad te vinden die met ons meewandelt, ons uitdaagt, ons liefheeft en ons vraagt om het hoogste in onszelf te verwezenlijken: de ontmoeting met de innerlijke Geliefde.

“Aan het begin van dit waterman-tijdperk wordt de deur naar universele liefde weer opengezet. Dat betekent dat er een grote bevrijding en verlossing kan plaatsvinden. Veel geliefden zijn daarvoor als het ware pioniers; uitverkorenen om samen een heilige relatie vorm te geven en de poort te openen van het heilige hart. Achter het gewone hart ligt het mystieke hart. Zodra je je eigen emoties – je boosheid en verdriet, je onvermogen en hulpeloosheid – onder ogen durft te zien, kom je uit bij een mystieke liefde. Als die liefde de wereld in kan stromen beïnvloedt dat de geschiedenis van de mensheid. Zo draag je bij aan een veld van transformatie van donker naar licht en belichamen jullie de energieën van heilige mannelijkheid en heilige vrouwelijkheid. Als beiden hun eigen kracht en hun eigen pijn droegen openen ze een poort naar een enorm grote liefde. In feite worden deze energieën van universele mannelijkheid en vrouwelijkheid weer terug op aarde gebracht door vele liefdesstellen.”

Je bent van harte welkom om deel te nemen, zowel alleen als met je partner/geliefde.

Begin: 24 september 2020, 18.00 uur
Einde: 27 september 2020, 16.00 uur

Locatie: Orval, Bois le Comte

Prijs: €595, = Prijs inclusief volpension verblijf in vierpersoonskamer. Eén- of tweepersoonskamer: + € 78.
NB. € 395 indien particulier en netto-inkomen lager dan € 15.000 per jaar (inkomensbewijs voorleggen aug) en € 795 voor inkomen bij en inkomen hoger dan € 40.000.
Er wordt biologisch/vegetarisch gekookt.

Datum

24 sep 2020 - 27 sep 2020
Expired!

Tijd

All Day

Locatie

Bois Le Comte
Orval, Belgium