RELATIE VIERDAAGSE

Een inwijding in liefde
4-daagse workshop over relaties, liefde en de helende kracht van het hart in Orval door Ton van der Kroon en Anne Wislez. Meditatie en muziek, dans en beweging, ceremonies en persoonlijke ontwikkeling, om je leven en je relatie meer diepte, intimiteit en vervulling te geven.
DATA:
7 – 11 september 2022

INTO THE WOODS

In de mythologie staat het bos voor het onbewuste: in vele sprookjes gaat de hoofdpersoon het bos in, waar grote veranderingen, gevaren en mysteries plaatsvinden. In relaties is het bos de plek van transformatie: weg uit de ‘gewone’ wereld, om je te verdiepen in de geheimen die ten grondslag liggen aan je relatie. Dat kunnen oude patronen zijn die te maken hebben met je vader of moeder, emoties die nog niet de ruimte hebben gehad, of gewoonweg het onbekende dat nog niet betreden is.
In deze workshop gaan we naar ‘Bois le Comte’ in de Ardennen om ons vier dagen lang onder te dompelen in de wereld van de mythologie en het mysterie. Iedere relatie zou je kunnen zien als een sprookjesverhaal, met een magisch begin, boze heksen of reuzen, een gouden schat en een opdracht die vervuld moet worden. In deze workshop gaan we op zoek naar het onderliggende verhaal van je relatie.

De liefde is de rode draad in deze zoektocht door het bos. Maar hoe vaak raken we haar niet kwijt en verdwalen we in het doolhof van emoties, oordelen, karmische patronen of oude pijn? Durf je opnieuw op zoek te gaan en je open te stellen om je te laten leiden door je hart? Opnieuw het risico nemen om gekwetst te worden… Of ten diepste geliefd te worden? Durf je de sprong in het onbekende te wagen? Met of zonder je partner? Want het is in ons alleen-zijn dat we pas werkelijk samen kunnen zijn. Ieder mens heeft haar of zijn eigen unieke pad te bewandelen, en soms zijn we gezegend om een partner op dit pad te vinden die met ons meewandelt, ons uitdaagt, ons liefheeft en ons vraagt om het hoogste in onszelf te verwezenlijken: de ontmoeting met de innerlijke Geliefde.

“Aan het begin van dit waterman-tijdperk wordt de deur naar universele liefde weer opengezet. Dat betekent dat er een grote bevrijding en verlossing kan plaatsvinden. Veel geliefden zijn daarvoor als het ware pioniers; uitverkorenen om samen een heilige relatie vorm te geven en de poort te openen van het heilige hart. Achter het gewone hart ligt het mystieke hart. Zodra je je eigen emoties – je boosheid en verdriet, je onvermogen en hulpeloosheid – onder ogen durft te zien, kom je uit bij een mystieke liefde. Als die liefde de wereld in kan stromen beïnvloedt dat de geschiedenis van de mensheid. Zo draag je bij aan een veld van transformatie van donker naar licht en belichamen jullie de energieën van heilige mannelijkheid en heilige vrouwelijkheid. Als beiden hun eigen kracht en hun eigen pijn droegen openen ze een poort naar een enorm grote liefde. In feite worden deze energieën van universele mannelijkheid en vrouwelijkheid weer terug op aarde gebracht door vele liefdesstellen.”

Je bent van harte welkom om deel te nemen, zowel alleen als met je partner/geliefde.

Begin:  18.00 uur
Einde:  16.00 uur

Locatie: Orval, Bois le Comte

Prijs:
€ 495 / €  695 / € 895

  • € 495 indien netto-inkomen lager dan 20.000 euro per jaar; € 695 euro indien netto-inkomen lager dan 40.000 euro per jaar. € 895 indien bedrijf of netto-inkomen hoger dan 40.000 euro. (inkomensbewijs voorleggen aub)
  • Prijs inclusief volpension verblijf (100% bio en vegetarische maaltijden) in vierpersoonskamer.
  • Verblijf in één- of tweepersoonskamer mogelijk mits supplement van € 78
Aanmelding: Oost West Centrum

 

Datum

07 - 11 sep 2022

Tijd

All Day

Locatie

Bois Le Comte
Orval, Belgium