GATHERING ORVAL

GATHERING OF THE HEART
DATA: 21 – 23 april 2023
LOKATIE: Bois le Comte, Orval

Door de eeuwen heen zijn er altijd ‘Warriors of the Heart’ geweest die de roep van hun hart hoorden. In welke vorm dan ook. Of het nu de tempeliers of troubadours waren, monniken of kunstenaars, minnaars of druïden. De uiterlijke omstandigheden doen er niet toe. Want onderliggend aan de vorm is er telkens die traditie van het hart en van mensen die de principes en wetten van het universum eren, omdat ze die in hun hart kunnen voelen. Mensen die ernaar streven goed te doen voor een samenleving, die hun steentje willen inbrengen om een kathedraal van liefde te bouwen.

Deze retraite is voor iedereen die een diepere verbinding met zichzelf wil aangaan, om samen te komen, gelijkgestemden te ontmoeten, er even tussenuit te gaan en te focussen op wat zich wil ontwikkelen: in onszelf, in onze relaties en in de wereld. Wat is onze taak? Hoe vind je moed, hoop en richting in tijden van onzekerheid en verandering? Het wordt een samenzijn van muziek en meditatie, introspectie en opstelling, natuur en ontmoeting.

PROGRAMMA
Ochtend: yoga / lessen in energetisch werk
Middag: persoonlijk werk / open space
Avond: Vraag & Antwoord sessie / meditatie / delen


LOKATIE
La ferme du Bois-le-Comte is een ecologisch cursuscentrum vlak bij de abdij van Orval (Ardennen, zuidoost België, tegen de Franse grens). Unieke ligging midden in de natuur. De keuken is vegetarisch en voor wie wil volledig vegan.

BEGELEIDING
Deze workshop wordt begeleid door Ton van der Kroon en Anne Wislez.
Ton en An begeleiden ook elk jaar vlak voor kerst een driedaagse workshop Feest van licht op dezelfde plek. Ton begeleidt samen met Jan Roelofs ook mannenworkshops en mannencirkels in Bois-le-Comte.

KOSTEN
Datum: van vrijdag 21 april 18.00 uur ‹ tot zondag 23 april 16.00 uur
Locatie: OWC, Bois le Conte, Villers-devant-Orval, België
Taal: deze retraite wordt gegeven in het Nederlands
Kosten: 275 euro (jaarinkomen < 15.000 euro); 385 euro (inkomen 15.000 – 40.000); 495 (inkomen > 40.000 euro)

AANMELDING: Oost West Centrum

Datum

21 - 23 apr 2023
Expired!

Tijd

All Day

Locatie

Bois Le Comte
Orval, Belgium