FEEST VAN LICHT

Begeleiding: Ton van der Kroon en Anne Wislez

Kerstfeest. Verstilling en vertraging. We laten het oude los en bereiden ons voor om het nieuwe te ontvangen.

Op de prachtige hoeve Bois-le-Comte nemen we de tijd om naar binnen te keren, af te stemmen, te verstillen en te vertragen om ons voor te bereiden op het moment in het jaar waarin de nachten het langst zijn en de dagen het kortst: het moment waarop het licht geboren wordt in de duisternis.

Samen met anderen dalen we af in onszelf om te kijken wat er nog rest van het oude dat we los mogen laten, en om ons voor te bereiden om het nieuwe te ontvangen.  Het programma ontstaat vanuit innerlijke afstemming. We zullen hoogstwaarschijnlijk een bezoek brengen aan de oude abdij van Orval en aan de mystieke basiliek van Avioth. Tevens zal er tijd zijn om alleen te zijn. Het programma is voor alle leeftijden. Begeleiding is in handen van Ton van der Kroon en Anne Wislez. Wees welkom. 🙂


Ton en Anne reisden de afgelopen jaren naar Israël, Egypte, Soedan en Rwanda en verdiepte zich daar in de sjamanistische tradities en in de inwijdingsmysterieën van de “innerlijke Christus” en van Maria Magdalena. Ze begeleidden de laatste jaren samen  workshops, o.a. voor mannen en voor koppels. Hun workshops kenmerken zich door eenvoud, eigen verantwoordelijkheid, plezier en de nooit eindigende zoektocht naar waarheid en liefde.

Startdatum: 20-12-2021
Einddatum: 24-12-2021

Locatie: Orval, Bois le Comte

Prijs:
€ 495 / €  695 / € 895

  • € 495 indien netto-inkomen lager dan 20.000 euro per jaar; € 695 euro indien netto-inkomen lager dan 40.000 euro per jaar. € 895 indien bedrijf of netto-inkomen hoger dan 40.000 euro. (inkomensbewijs voorleggen aub)
  • Prijs inclusief volpension verblijf (100% bio en vegetarische maaltijden) in vierpersoonskamer.
  • Verblijf in één- of tweepersoonskamer mogelijk mits supplement van € 78
Aanmelding: Oost West Centrum

Datum

20 - 24 dec 2021

Tijd

All Day

Locatie

Bois Le Comte
Orval, Belgium