Heart of Men

“Holding Space”

De wereld om ons heen lijkt met de dag chaotischer te worden: corona virus in China, sprinkhanenplaag in Afrika, bosbranden in Australie, Brexit bij de buren etc. Het lijken wel de tien plagen van Egypte… Hoe ga we om met deze onzekerheden en chaos? Wat is de betekenis van deze signalen? En wat kunnen we als mannen doen om hier helderheid en betekenis aan te geven? En hoe vertalen we dat naar ons dagelijks leven? Wat is onze rol? 

Op deze achtste HEART OF MEN willen we graag iedereen die ooit heeft meegedaan aan een mannenworkshop uitnodigen. Het thema van deze bijeenkomst is ‘Holding Space’: kunnen we als mannen een draagvlak creëren waarin al deze aspecten – van het meest persoonlijke en intieme, tot het meest collectieve en wereldse – gezien, gevoeld en gedragen mogen worden? Kunnen we als mannen een ruimte creëren voor een alchemistisch proces waarin het vrouwelijke het mannelijke ontmoet, waarin kracht en kwetsbaarheid samengaan, waarin liefde, actie en wijsheid hand in hand gaan? 

Heart of men nodigt je uit om vier dagen met mannen bijeen te komen, in de prachtige bossen van de Ardennen. Vier dagen om met elkaar te praten, te dansen, te zingen, te delen, te stoeien….Om opnieuw te verkennen wat het betekent om man te zijn, om leiderschap te nemen, om kracht en kwetsbaarheid te delen, om hoofd, hart, handen en heupen met elkaar in verbinding te brengen, en om vrouwen en het vrouwelijke te eren vanuit gelijkwaardigheid. HEART OF MEN  is een ceremonie op basis van Open Space. We stemmen ter plekke af op wat nodig is en maken het programma tezamen. 

Mannen die eerder mee hebben gedaan krijgen 10% korting. Er is tevens mogelijkheid om te kamperen. We hopen je te zien in Orval!

Ton van der Kroon & Jan Roelofs & team 

DATA:  10 – 14 june, 2020

AANMELDING:  www.owc.be

KOSTEN:
– € 390 indien netto jaarinkomen lager dan € 20.000
– € 500 indien netto jaarinkomen tussen € 20.000 en € 40.000
– € 650 indien het jaarinkomen hoger is dan € 40.000

(10% korting als je al eens eerder hebt meegedaan)

Verblijf inclusief volpension verblijf (100% bio en vegetarische maaltijden) in vierpersoonskamer.

Datum

10 jun 2020 - 14 jun 2020

Tijd

All Day

Locatie

Bois Le Comte
Orval, Belgium