HEART OF MEN

12 – 16 juni 2024
Bois le Comte, Orval, Ardennen

TERUG NAAR DE BRON
Hoe blijven we in ons centrum te midden van de zee van chaos en verandering in de wereld? Waar vinden we vaste grond in onszelf? Hoe gaan we om met de emotionele, financiële en existentiële eisen van gezin, relatie, werk en samenleving? Hoe komen we terug in contact met de bron in onszelf?
In deze vierdaagse retraite zullen we onderzoeken wat het betekent om een man te zijn in tijden van crisis en verandering. We hebben alle tijd en ruimte om anderen en onszelf te leren kennen. We hebben de mogelijkheid om onze innerlijke zielenroerselen te verkennen, plezier te hebben, een vuur te bouwen, te dansen of te delen wat ons bezig houdt.

OPEN SPACE
We zullen het concept van Open Space gebruiken voor onze bijeenkomst in het prachtige centrum van Bois le Comte. Dat betekent: geen vast progamma, geen onderliggende agenda. Gewoon samenzijn met mannen en laten ontstaan wat wil ontstaan. Daarnaast kunnen we genieten van 4 dagen live muziek van Vicky en Sven, van heerlijk vegetarisch eten en van de uitgestrekte bossen van de Ardennen. Ben je er klaar voor om een nieuwe stap te zetten? Ben je bereid om de koning, minnaar, krijger of wildeman in je zelf te ontmoeten?

Je bent van harte welkom!

Ton, Jan, Vicky, Sven, Dirk

.

BOEDDHA IN DE POLDER
In deze elfde editie van Heart of Men (juni 2024) is er een extra uitdaging: De eerste twee dagen komt er een televisieploeg van het Nederlandse tv-programma “Boeddha in de polder” filmen. Presentator Joris Linssen doet als deelnemer mee. We hebben hier ja op gezegd omdat we Joris en zijn team integer vinden, en omdat we de waarde van ons werk graag een groter bereik willen geven.

BEGELEIDING
Ton van der Kroon en Jan Roelofs plus team (Sven Beyers, Vicky Froyen en Dirk Koops).
Heart of Men werd geinitieerd door Ton van der Kroon en Jan Roelofs, al meer dan 25 jaar pioniers en voortrekkers van het mannenwerk.

 

AANMELDING:  www.owc.be

KOSTEN:
– € 550 indien netto jaarinkomen lager dan € 20.000
– € 770 indien netto jaarinkomen tussen € 20.000 en € 40.000
– € 990 indien het jaarinkomen hoger is dan € 40.000

Verblijf inclusief volpension verblijf (100% bio en vegetarische maaltijden) in vierpersoonskamer. NB. Er is tevens mogelijkheid om te kamperen. We hopen je te zien in Orval!

 

Datum

12 - 16 jun 2024
Ongoing...

Tijd

All Day

Locatie

Bois Le Comte
Orval, Belgium