HEART OF MEN

12 – 16 juni 2024
Bois le Comte, Orval, Ardennen

IN THE EYE OF THE STORM
Hoe blijven we in ons centrum te midden van de zee van chaos en verandering in de wereld? Waar vinden we vaste grond in onszelf? Hoe gaan we om met de emotionele, financiële en existentiële eisen van gezin, relatie, werk en samenleving?
In deze vierdaagse retraite zullen we onderzoeken wat het betekent om een man te zijn in tijden van crisis en verandering. We hebben alle tijd en ruimte om anderen en onszelf te leren kennen. We hebben de mogelijkheid om onze innerlijke zielenroerselen te verkennen, plezier te hebben, een vuur te bouwen, te dansen of te delen wat ons bezig houdt.
We zullen het concept van Open Space gebruiken voor onze bijeenkomst in het prachtige centrum van Bois le Comte. Dat betekent: geen vast progamma, geen onderliggende agenda. Gewoon samenzijn met mannen en laten ontstaan wat wil ontstaan. Daarnaast kunnen we genieten van 4 dagen live muziek van Vicky en Sven, van heerlijk vegetarisch eten en van de uitgestrekte bossen van de Ardennen.

Ben je er klaar voor om een nieuwe stap te zetten?
Ben je bereid om de koning, minnaar, krijger of wildeman in je zelf te ontmoeten?

BEGELEIDINGSTEAM
Jan Roelofs, Dirk Koops, Sven Beijers, Vicky Froyen, Ton van der Kroon

DATA:  12 -16 june, 2024

AANMELDING:  www.owc.be

KOSTEN:
– € 550 indien netto jaarinkomen lager dan € 20.000
– € 770 indien netto jaarinkomen tussen € 20.000 en € 40.000
– € 990 indien het jaarinkomen hoger is dan € 40.000

Verblijf inclusief volpension verblijf (100% bio en vegetarische maaltijden) in vierpersoonskamer. NB. Er is tevens mogelijkheid om te kamperen. We hopen je te zien in Orval!

Datum

12 - 16 jun 2024

Tijd

All Day

Locatie

Bois Le Comte
Orval, Belgium