09.05 ITALIË, Radicofani, Zaden van morgen

‘Goedemorgen. We willen graag aanwezig zijn in jullie samenzijn. Er wordt hard gewerkt, om jullie heen, maar ook in jullie. Het land wordt geploegd, zodat de zaden van morgen een vruchtbare bodem kunnen vinden. Jullie doen als het ware het voorwerk. Dat is waarom je continu terugkeert naar de basis, naar de bodem, waarin er nog niets is behalve de elementen, de grove elementen waaruit het bouwwerk van de geest wordt gemaakt.

Vergis je niet, jullie maken grote vorderingen ook al zie je het resultaat, de vruchten, nog niet van de boom die gepland is. Eerst moet het basiswerk gebeuren in het gebied dat rijp wordt gemaakt voor spirituele ontwikkeling, want dat is waar het hier om draait. Een spirituele krachtplek, die opnieuw geïnitieerd wordt omdat het land daarom vraagt en daar aan toe is. Het wordt als het ware een focuspunt, een acupunctuurnaald in een land dat zo afgegleden is in de materiële wereld en zich alleen nog maar vergaapt aan de uiterlijke schoonheden, maar daarin zo de weg is kwijt geraakt, zowel op religieus, economisch als financieel gebied.

De roep van velen om weer terug te keren naar de ziel wordt steeds luider en dat is waaraan jullie dienstbaar zijn, ook al ervaar je dat soms niet zo duidelijk, worstel je in je eigen proces en kun je niet zien dat je proces een aspect is van een grotere puzzel die hier wordt neergelegd. Het maakt niet uit. Ook al zie je soms de weg niet, wij zien hem heel duidelijk en we willen jullie vragen om vertrouwen daarin te hebben. Vertrouwen, dat waar je ook doorheen gaat, licht of donker, negatief of positief, dat dat bijdraagt aan een groter verhaal. Je zou kunnen zeggen dat er een kathedraal in de geest wordt gebouwd en soms zie je alleen maar het feit dat je met een zware steen loopt te zeulen. Weet dan dat die steen bijdraagt aan een groter gebouw, ook al ervaar je nu louter de last van het dragen. Wees gezegend.

Ga naar Radicofani, de volgende plek op het pad, en laat je verassen door deze laatste paar dagen.

Einde transmissie.’

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]