11.07 BELGIE, Orval, Meditatie van Arduina

‘Wees welkom in deze meditatie. Het onbekende zal je meenemen op deze reis. Ontspan je hoofd, je buik, je rug, je armen en benen, je heupen, je handen en voeten. Ontspan je gezicht. Je hoofdhuid, je nek. Laat je dragen.

Zodra je je ontspant kom je in contact met diepere lagen die voorbij het verstand gaan. Die voorbij de wereld van alledag gaan. De kunst is om je te laten leiden, om je over te geven aan die diepte in jezelf. Waarvan je weet dat-ie er is, die je geregeld kunt voelen, maar die in de gewone wereld zo vaak verstoord wordt, waarin je wordt afgeleid. We gaan in deze oefening stap voor stap die diepte in. Het pad maken we samen, maar ieder moet zijn eigen stappen zetten. Dus vertrouw op jezelf, vertrouw je eigen ingevingen, je eigen intuïtie, en schroom niet om datgene in te brengen wat voor jou belangrijk is. Dat kunnen je kwaliteiten zijn, je leiderschap, datgene wat je te brengen hebt, maar ook je aarzelingen, je twijfels, het niet-weten.

Ik wil je vragen om over twee dingen na te denken: wat kom je halen en wat kom je brengen? Wat heb je bij te dragen in de wereld? Onderschat je eigen vermogen niet om anderen te genezen met jouw aanwezigheid. Je hoeft daarvoor niet anders te zijn dan je bent.

Stel je vervolgens een grote bol van energie, licht en liefde voor die voor je borstkas hangt. Zet dan de deuren van je hart wijd open en verbind je met die bron van energie. Alles wat donker of vertroebeld is, kun je aan die bron van licht geven en alles wat je nodig hebt kun je vragen aan die bron van licht. Terwijl je dat doet, zul je merken dat je zelf steeds meer deel wordt van die bron van licht, en dat je zelf gaat stralen en jouw licht laat schijnen over de wereld.’

(09/09/2007)

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]