13.02 SYRIE, Damascus, De 13e steen

‘Welkom in Damascus, jullie gaan binnen door de heilige poort van het tabernakel, het heilige der heiligen, dat een van de dertien stenen bevat, die hier al vele jaren bewaard wordt. Het is aan jullie om de geheime wijsheid van deze zwarte steen te ontsluiten. Door jullie als mannen, als dragers van het licht van bewustzijn – de vier pilaren van licht die in de juiste opstelling staan, en die zijn wie jullie zijn – kan deze verborgen kennis onthuld worden en naar de oppervlakte komen. Het kan dan beginnen te werken en de krachtige energie die tot nu toe onder de oppervlakte gehouden is kan stromen – want het is een krachtig medicijn. Het is een krachtig medicijn, want het is een middel voor verandering en transformatie en het opent het kanaal tussen het onbekende en de onzichtbare en de zichtbare wereld. En zo gauw deze poort geopend is, worden onbewuste energieën bevrijd die in de bewuste, zichtbare wereld komen. Dat betekent dat dingen beginnen te veranderen en zullen gaan bewegen op een heel fysieke manier.

De uitbraak van de vulkaan in IJsland is een voorgerecht geweest voor het hoofdgerecht dat eraankomt. Het is belangrijk om verbinding te maken met de stenen, met de fysieke wereld hier. De informatie is versteend in dit gebouw. Daarom is het soms goed om de stenen aan te raken, zodat je er doorheen kan voelen. Jullie lichaam zal de richting aangeven, niet zozeer je geest. Geniet en cirkel rond deze plaats, want voor je het centrum kunt binnengaan, moet je er zeven keer omheen gelopen zijn om de subtiele lagen van deze plaats te openen. Neem dus veel tijd voor de voorbereiding, ook voor je fysieke lichaam zodat je echt in contact kunt komen met de diepere bewustzijnslagen.

Alles is illusie, niet omdat het niet echt is, maar omdat het deel is van de maya, van de wereld van beelden. Het werk dat jullie doen gaat voorbij deze afbeeldingen, maar je hebt een vertaling nodig om er voorbij te komen. Het is net als een film, je kijkt naar de film en je gaat voorbij de film om de boodschap ervan te ontvangen. Zo zie je dat alles een deel is van een verhaal dat je probeert te helpen om tot de essentie te komen van wat er verteld is. Het gaat over het openen van je ogen, zoals Paulus ervaren heeft toen hij hier was. Hij werd zich plotseling bewust van het goddelijke principe van het Christusbewustzijn in zichzelf. Dat veranderde zijn zienswijze. Het zicht waar je al zo lang naar zoekt, wordt je gegeven en geschonken. Je grote verlangen naar inzicht in jezelf en in de kosmische werking van het universum vindt hier zijn aanvang.’

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]