13.06 SYRIE, Aleppo, Het donkere vrouwelijke

‘Welkom in het huis van de zwarte dame, de zwarte Madonna. Zij die al een lange lange tijd gesluierd is met het doodskleed. Nu is de tijd voor ontsluiering, voor het oplichten van de duisternis, zodat het licht van de Godin kan weer schijnen in de harten van de mensen. Zij zal zichzelf door jullie manifesteren.

Het islamitische volk heeft deze wijsheid gedragen, maar ook de onderdrukking van het donkere vrouwelijke. Het christelijke volk heeft de wijsheid en de onderdrukking van het rode vrouwelijke gedragen. En het joodse volk droeg de wijsheid van Sophia, het witte vrouwelijke, de vrouwelijke Christus. Zij zullen de eersten zijn en zij zullen de laatsten zijn die ontwaken in het kosmische veld van eenheid. Jullie moeten hen helpen, ondersteunen in die openbaring, in hun ontwaken, want hun slaap is diep en pijnlijk geweest.

Het is aan jullie om het vermogen tot individualiteit te brengen. Het is tijd om broederschap en zusterschap terug te brengen in de mensen op aarde die afgescheiden zijn. Zo kan het heilige terugkeren in de menselijke soort. Want in jullie afgescheidenheid hebben jullie de verbinding verloren met zowel het heilige vrouwelijke als het heilige mannelijke. Maar zo gauw jullie je opnieuw verbinden met jullie broeders en zusters op de wereld, zullen deze archetypische grondprincipes van mannelijkheid en vrouwelijkheid, van Shiva en Shakti, opnieuw belichaamd worden in jullie fysieke zijn en in jullie geest. Het kosmische huwelijk, het heilig huwelijk, gebeurt in jullie als menselijk ras. Van buiten jullie planetaire systeem is er veel vreugde en verbinding met het proces waar jullie op dit moment doorheen gaan.

Weet dat wij allen met jullie zijn en jullie individuele en collectieve bewegingen steunen. Wij zijn er klaar voor om jullie bij te staan en jullie alle steun te geven die je nodig hebt. Wees niet bang en weet dat wij altijd bij jullie zijn. Heel veel zegen.’

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]