18.05 NEDERLAND, Amsterdam, Nederland Gidsland

‘Zoals Nederland ooit een land was van koopvaarders die over de hele wereld reisden, zo is Nederland nu een land van spirituele koopvaarders. Een gidsland dat nog steeds zijn rol vervult op het esoterische plan. Waarin een dergelijke openheid is op religieus gebied, op sociaal gebied, waardoor mensen in versneld tempo kunnen evolueren in hun zielenkracht.

En vanuit deze zielenkracht hun krachten kunnen bundelen ten dienste van het hogere, van het grote geheel.

In deze tijd van grote transformatie is dit een ongekende kracht en is dit iets om trots op te zijn. Omdat het een collectief doel geeft aan dit land en het is belangrijk om dat opnieuw te bevestigen en te bekrachtigen.

Het is niet voor niets dat hier de wereldleiders bij elkaar kwamen, omdat ze in de bedding van deze energie elkaar konden ontmoeten. Van mens tot mens. Het is deze menselijke ontmoeting die uiteindelijk het verschil gaat maken. Het zijn niet de grote evenementen, de grote oorlogstaferelen, de grote strijd, maar het zijn deze kleine, bijna hobbitachtige stapjes die het grote verschil maken in de wereld.

Nederland is in zijn kleinheid groots. En het is belangrijk dat jullie dat opnieuw gaan beseffen en beseffen welke kracht je hebt voor het grote wereldtoneel. Er hoeft er maar één de ring terug te gooien in de doemberg. Neem je leiderschap. Handel vanuit je hart. Geloof in je eigen kracht. Dat zijn de spirituele lessen van deze tijd. Verbind je innerlijke werk met datgene wat je in de wereld neerzet.’

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]