2024: INTO THE UNKNOWN

Zondag 7 januari, 13.00 – 17.00 uur
Great White Whale Center, Borsbeek

Een dag om elkaar te ontmoeten, te mediteren, te delen, te reflecteren, te dromen en je voor te bereiden op het nieuwe jaar 2024. Tevens presentatie van Anne’s boek!

“2024. Het woord apocalyps betekent openbaring. Niet alleen openbaring van de slechte dingen, maar ook van de goede dingen. Alles komt tegelijk, afhankelijk van hoe je het bekijkt. Alles waar je op hebt gewacht openbaart zich en je zit er middenin; al je persoonlijke verhalen worden afgestemd op het grote universele verhaal. Dit betekent dat je, om te begrijpen wat er gebeurt, het grotere plaatje van deze wereld in transformatie moet begrijpen. Want jullie zijn de acteurs in een groots toneelstuk, en elk groots toneelstuk heeft zijn donkere en zijn lichte momenten. Weet dat je niet alleen een acteur bent die een script speelt, maar dat je ook de regisseur bent, die de loop van de geschiedenis naar een nieuwe toekomst stuurt.

Dit is een tijd om in je kracht te stappen, kwetsbaar en menselijk aan de ene kant en almachtig aan de andere kant. Alles wat je de afgelopen twintig jaar hebt gevoeld, als voorbereiding op de grote verschuiving, helpt je nu om de obstakels in je geest te overwinnen en je plaats in te nemen, je leiderschap, je unieke positie in deze universele constellatie. Wees nu niet verlegen, verberg jezelf niet, speel niet klein, maar combineer vreugde en menselijkheid en goddelijkheid tegelijkertijd in al je handelingen. Word een vreugdevolle strijder van liefde.”

Geleid door: Ton van der Kroon & Anne Wislez
Datum & tijd: zondag 7 januari – 13-17u (zaal open vanaf 12.30)
Locatie: Great White Whale Center, Borsbeek,
Kosten: 55 € (drankjes inbegrepen, Anne’s boek Into the Unknown)
Taal: de dag zal in het Nederlands zijn
Inschrijving: door 55 € te betalen op Tree of Life, NL90INGB0008216143, onder vermelding van ‘jouw naam’ en ‘Gathering Antwerpen.’

Datum

07 jan 2024
Expired!

Tijd

13:00 - 17:00

Locatie

Great White Whale Center, Borsbeek