GATHERING OF THE TRIBE, ZUTPHEN

NB. Deze bijeenkomst is helaas uitverkocht… Je bent altijd nog welkom op de Gathering op 7 januari in Antwerpen. Zie de events.

******************************

30 december, 11.00 – 17.00 uur
Een dag om elkaar te ontmoeten, te mediteren, te delen, te reflecteren, te dromen en je voor te bereiden op het nieuwe jaar 2024.

“2024. Het woord apocalyps betekent openbaring. Niet alleen openbaring van de slechte dingen, maar ook van de goede dingen. Alles komt tegelijk, afhankelijk van hoe je het bekijkt. Alles waar je op hebt gewacht openbaart zich en je zit er middenin; al je persoonlijke verhalen worden afgestemd op het grote universele verhaal. Dit betekent dat je, om te begrijpen wat er gebeurt, het grotere plaatje van deze wereld in transformatie moet begrijpen. Want jullie zijn de acteurs in een groots toneelstuk, en elk groots toneelstuk heeft zijn donkere en zijn lichte momenten. Weet dat je niet alleen een acteur bent die een script speelt, maar dat je ook de regisseur bent, die de loop van de geschiedenis naar een nieuwe toekomst stuurt.

Dit is een tijd om in je kracht te stappen, kwetsbaar en menselijk aan de ene kant en almachtig aan de andere kant. Alles wat je de afgelopen twintig jaar hebt gevoeld, als voorbereiding op de grote verschuiving, helpt je nu om de obstakels in je geest te overwinnen en je plaats in te nemen, je leiderschap, je unieke positie in deze universele constellatie. Wees nu niet verlegen, verberg jezelf niet, speel niet klein, maar combineer vreugde en menselijkheid en goddelijkheid tegelijkertijd in al je handelingen. Word een vreugdevolle strijder van liefde.”

Geleid door: Ton van der Kroon & Anne Wislez, met hulp van Christine Derksen
Datum & tijd: 30 december 2023 – 11-17u (zaal open vanaf 10.30)
Locatie: Atelier Het Pakhuys, Berkelkade 15a, Zutphen (parkeer je auto in de omgeving, goed bereikbaar met de trein)
Kosten: 75 € (lunch en drankjes inbegrepen)
Taal: de dag zal in het Nederlands zijn
Inschrijving: door 75 € te betalen op Tree of Life, NL90INGB0008216143, onder vermelding van ‘jouw naam’ en ‘Gathering Zutphen’.
Meer informatie: Christine Derksen, chderksen88@gmail.com

Datum

30 dec 2023
Expired!

Tijd

11:00 - 17:00

Locatie

Atelier Het Pakhuys, Zutphen