06.08 EGYPTE, Cairo, De tempel van licht

‘Welkom in de tempel van Licht. Het is in deze energetische container dat het alchemistische proces zich kan voltrekken zoals dat werd beoefend in de tijden, in de hoogtijdagen van Egypte. Die kennis die komt nu weer terug, over het verbinden tussen hemel en aarde, want dat was zoals wij het deden in Egypte. Wij verbonden de kosmos, de sterrenstelsels, met de aardse realiteit. En alles wat we op aarde bouwden, was een afspiegeling van de kosmos. Zoals de Nijl een afspiegeling was van de Grote Nijl, de Melkweg, en de drie piramides een afspiegeling zijn van planetenstelsel Orion.

De grote piramides zijn als het ware sterrenpoorten waardoor energieën vanuit de kosmos gechanneld konden worden naar de aarde toe. En dan vooral de energieën van Orion en van Sirius. Want dat waren krachtige lichtenergieën die gebruikt werden om de cultuur en het bewustzijn op Aarde te verhogen. De farao’s en de priesters en priesteressen waren als het ware de mediums om deze energie te kanaliseren. Zoals jullie ook degenen zijn die de hogere trillingen van bewustzijn verankeren in je lichaam en daarmee verankeren in de materie op Aarde. Omdat je ook bestaat uit materie. Dus je bent zelf het instrument om die hogere trilling vorm te geven. Dat betekent dat alles wat nog in die lagere trilling is in je, aan woede of pijn of haat of verdriet, door die hogere trilling wordt losgetrild en opgeschoond, waardoor je bewustzijn toeneemt en je grotere velden, grotere verbanden, kan gaan zien.

Eigenlijk is dat het kosmische proces wat op de hele Aarde plaatsvindt. Momenteel komen alle donkerte, donkere, lage frequenties in het licht. De enige heling, de enige remedie die kan plaatsvinden, is compassie voor het duister, compassie voor de pijn. Want daardoor kan het geheeld worden. Die getransformeerde energie kan vervolgens via de Nijl naar de Middellandse Zee stromen, naar het grotere bewustzijn van de mensheid.

Maar er zijn altijd pioniers nodig die de eerste deuren openzetten, die de poorten van licht openen, en die de oude kennis ontsluiten. Want in onze tijd, toen we wisten dat de val plaats ging vinden, de val in bewustzijn, hebben we alle kennis en wijsheid opgeslagen in de tempels, in de stenen en in de grond. Om later terug te keren in deze tijd, om ze nu weer te openen. Dat betekent dat je naar de tempels kan gaan en door vervolgens je lichtlichaam te verbinden met de tempel de oude kennis weer kan activeren. Je bent als het ware zelf de sleutel op het slot van de tempel.

Heling van het goddelijke mannelijke door het goddelijke vrouwelijke… Omdat de mannelijke energie in deze tijd zo uit balans is, zo verwond is geraakt door de eeuwen heen, door oorlogen en trauma’s, en daardoor de heilige seksualiteit besmet is geraakt. Waardoor de oerkracht van de mens niet meer stroomt. Dit is de kracht van de mens die op dit moment geheeld mag worden. Zodat de mannelijke energie weer vruchtdragend wordt, creatief wordt, productief wordt, en niet destructief. Zodat mannen weer kunnen aarden in hun lichaam, in hun gezonde aardende mannelijkheid die scheppend is.

Eigenlijk wordt op de hele aarde de krachten van vrouwen aangesproken om in hun leiderschap te gaan staan en hun helende energie toe te passen en de leiding te nemen. Man en vrouw werken samen om het goddelijke kind Horus geboren te laten worden, de lichtkracht, de Christusenergie. Het is deze energie die in de eindtijd van cruciaal belang is. Wanneer er steeds meer donkerte is en chaos, is deze lichtkracht nodig om de balans te herstellen en de komst van het nieuwe tijdperk aan te kondigen. De mannelijke en vrouwelijke Christus.

Wees gezegend. En doe wat je te doen hebt. Vertrouw op begeleiding en weet dat we er altijd zijn om jullie te ondersteunen en terzijde te staan met raad en wonderen.’

(17/12/15)

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]