07.15 PALESTINA, Jericho, Van revolutie naar evolutie

‘Doordat ieder van jullie zijn eigen rol neemt, zijn eigen pad bewandelt, zijn eigen keuzes maakt en daarin het veld als het ware strak trekt, alsof je een laken spant en ieder aan zijn eigen punt gaat hangen in tweetallen, kan de poort van het vijfde, van de mens, van de volwassen mens, de christusmens, geboren worden. The living grail. Het is de graal die zich in de materie op aarde gaat manifesteren.

Dat is ook waarom er zoveel chaos en beweging is, zoveel tegengestelde krachten, omdat die nodig zijn om het licht geboren te kunnen laten worden, in ieder. Daarom is het zo belangrijk dat jullie met elkaar in verbinding blijven, zodat het veld van de elementen maximaal gespannen is, waardoor het vijfde zich kan manifesteren. De Christus-vonk. Want die beweegt zich door het complete veld.

Daarom is jullie werk zo cruciaal, omdat het iedereen raakt op hartsniveau. Iedereen komt in die hartstrilling terecht, waardoor de transformatie mogelijk is, evolutie. Waardoor tegenstellingen worden overstegen. Laat lichtheid, plezier, humor je reisgezellen zijn. Wees niet bang. Door alles heen zal ik spreken. Door alle bewegingen heen zul je mij ervaren, door alle emoties heen kun je mij voelen. Omdat ik met je ben, zoals ik altijd eeuw na eeuw geweest ben. Tot mijn wederkomst in jullie, door jullie en met jullie zal ik zijn. Ik ben die ik ben.

De laatste poort mag zich openen. De zevende poort die toegang geeft tot het heiligdom, waarin het mannelijke en het vrouwelijke, Moeder Aarde en de Christus, zich kunnen verenigen en geboorte geven aan een nieuwe tijd. Het labyrint bereikt zijn voltooiing in het hart. Maar zet kleine stappen, hou het klein, zodat het niet gaat inscheuren…’

(28/04/2011)

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]