07.29 PALESTINA, Jericho, Bij de bron

‘Neem even de tijd om af te stemmen en naar binnen te gaan met je aandacht. En als je naar binnen gaat, steeds dieper naar je eigen bron, willen we je uitnodigen op een zoektocht. Een zoektocht door de lagen van de geschiedenis heen. Steeds dieper en verder terug in de tijd. Om te zoeken naar de sleutels die de poorten openen van het hemelse water. De oneindige bron, die door ons heen stroomt, de wereld in vanuit je hart, vanuit je handen, vanuit je woorden. Om te kijken of je volledig een open poort kan zijn. Je volledig commitment kan geven om beschikbaar te zijn, een kanaal te zijn voor die goddelijke energie, die zich door jou heen wil manifesteren op aarde, om hemel op aarde te brengen.

Dat betekent dat je alles mag loslaten wat die stroom belemmert in je leven. We willen je uitnodigen om deze week te gebruiken om op te schonen, dingen los te laten, het oude vaarwel te zeggen. Voor ieder van jullie is dat een eigen verhaal, een eigen verhaal waar je in leeft. Een eigen identiteit, een eigen geschiedenis. Eigenlijk willen we je vragen om dat verhaal weg te laten stromen. Om helemaal schoon te worden en opnieuw geboren te worden vanuit de bron.

Jullie zijn de aankondigers, de herauten van het nieuwe. Zoals het water alles vernieuwt, door de eeuwen heen, en alles zuivert, zo zijn jullie de brengers van de dageraad. Waarin het nieuwe vanaf het diepste punt op aarde zich opnieuw wil manifesteren in de wereld, heel klein, heel intiem, heel kwetsbaar. We nodigen je uit om naar dit meest intieme en kwetsbare toe te gaan, stap voor stap. Omdat daarin de kiemkracht ligt van die nieuwe wereld, die zich wil openen, maar ook van jouw nieuwe identiteit, die zich wil openen en die aan de deur klopt. Trek je jas uit, en trek het lichtkleed van de Essenen aan.

Welkom in het land van de ouden. Land van de Grote Moeder. En van de geboorte van de godsdiensten.’

(02/06/2013)

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]