11.03 BELGIE, Ardennen, De stem van Arduina

‘Dit is de stem van Arduina, de wilde godin. Ik ben blij dat ik geroepen word en wil graag bij jullie aanwezig zijn op de workshop in Orval. Het is tijd dat mijn stem en mijn vrouwenkracht gehoord worden. Want als het op deze manier doorgaat in de maatschappij en in jullie leven, dan wordt het nooit wat. Dan blijft alles bij het oude en dat is niet de energie waar ik voor sta. Ik sta voor krachtige verandering, voor vernieuwing, voor levensenergie, voor plezier, voor verruiming en voor de wilde kracht van de natuur, voor billen, borsten en dijen.

Laat je meegaan op mijn stroom. Wees niet bang, ik zorg goed voor jullie. Ik help je om bij je ware kracht te komen. Door je over te geven aan mij, aan mijn levendigheid, aan mijn rondborstigheid, kun je je laven en kun je de levenskracht die door je heen stroomt werkelijk gaan gebruiken, alsof je een instrument bent van levensenergie. Zoveel in jullie maatschappij wordt tegengehouden, onderdrukt, in nette banen geleid, weggepoetst, in keurig nette gebouwen of mooie snelwegen verdrukt en verdrongen. Het wordt tijd dat jullie het ware leven weer gaan toelaten in al zijn grilligheid, in al zijn schoonheid en in al zijn wijsheid.

Wees niet bang, het leven is je goed gezind, ook al denken jullie soms van niet. Vier het, ga op zoek in de natuur naar het heiligdom van mijn lijf dat overal verspreid is. Verbind je met de aarde, verbind je met de bomen, verbind je met het water en met de wind. Laat je meenemen op mijn feest en laat de beschaving achter je, de beschaving die overal een suikerlaagje omheen legt en het ware verbloemt. Dat is wat ik jullie graag wil meegeven voor de workshop in Orval en voor het proces waarin jullie je thans bevinden, als individu, als koppel en als samenleving. Wees gezegend.’

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]