11.22 BELGIE, Brussel, Activeren van de Levensboom

We hebben de Tree of Life in het Warandepark in Brussel geactiveerd.

‘Je zou kunnen zeggen dat de initiatie, het activeren van de levensboom, een eerste stap is geweest. Die vooral voortkomt uit de geest en die nu mag gaan indalen, in het lichaam. Het is vooral een eerste inspiratie vanuit het mannelijke, dat zijn weg mag vinden naar het vrouwelijke. Van de kroon naar het koninkrijk, malkoet.

Het mannelijke wordt vaak gedreven door kennis, enthousiasme, en het vrouwelijke wordt vaak gedreven door compassie en diepe onbewuste kracht, die opnieuw aan het licht mag komen. Je zou kunnen zeggen dat jullie weg een afdaling is van de geest naar het hart, naar het bekken. En in zekere zin hebben jullie die eerste stap van de geest gedaan. Nu vergt het een tweede stap om het hart te openen, waardoor krachten als vergeving en compassie en liefde vrij kunnen komen. Daarna vindt de derde stap plaats: het onthullen van het verborgen vrouwelijke, het ontsluieren van de matrix, waardoor de ware wereld weer gestalte kan krijgen.

Jullie begeven je in een wereld die gekenmerkt wordt door de leegte van de mind, de geest die zijn eigen weg is gegaan. Los van verbinding met Moeder Aarde en het vrouwelijke, een geest die overal doorheen waait, door paleizen en kantoren, door rechtsgebouwen… Om zijn eigen wetten op te leggen, zijn eigen regels en normen te dicteren aan het volk, waardoor er uiteindelijk een tegengestelde beweging komt vanuit het volk: het volk vertrouwt de geest niet meer, vertrouwt de machthebbers niet. Omdat de geest gedreven wordt door het ego en daardoor een machtsinvloed wordt.

Via de liefde van het hart en de kracht van de onderbuik kan de werkelijke wereld zich weer openbaren. Het gaat om dit proces, het openbaren in de materie, niet zozeer in de geest. Door dit proces kunnen alle gestorven zielen en vastgezette patronen bevrijd worden. En kan Europa werkelijk een vereniging worden van mensen, van broeders en zusters, van volkeren. Gedragen door het land, verbonden met de Aarde.’

(Ton: Ik krijg door dat we naar het Tifferet moeten gaan, ergens in april.)

(Warandepark, Brussel, 04/12/17)

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]