11.48 BELGIE, Orval, De droom van de toekomst

‘Wellicht is het een mooi idee om naar een ceremonie toe te werken vanavond. Een ceremonie waarbij we alle aspecten bij elkaar brengen, alle puzzelstukjes die we de afgelopen twee dagen verzameld hebben – het mannelijke, het vrouwelijke, het fysieke, het emotionele, het spirituele – en dat allemaal tot één synthese brengen, om werkelijk de kracht van spiritueel krijgerschap te wekken in jezelf.

Want de krachten in de wereld zullen de komende maanden steeds heftiger worden, steeds rumoeriger, steeds tegendraadser. En kun je dan als de zalm je eigen koers blijven volgen? Kun je je doel in het oog blijven houden? Heb je genoeg innerlijke kracht om te blijven staan in je eigen centrum, terwijl de storm om je heen raast? Laat je niet verleiden om mee te gaan in de chaos, of in de boosheid, of in de strijd tegen. Maar droom de droom van de toekomst, van het nieuwe Jeruzalem, van de Garden of Eden.

Vanavond bij de ceremonie open je in feite die deur naar het paradijs. Door je te verbinden met alle dieren, met alle mensen, met alle bomen en planten, door die uit te nodigen in de ceremonie en te zorgen dat er niemand achterblijft. Zodat er geen strijd tegen iets of iemand zal plaatsvinden, maar een collectieve strijd voor de overleving van de planeet aarde. Dat kan alleen geschieden als je intentie vanuit het hart is, en met het hart, en door het hart heen.

Dus kijk voor jezelf of je vanaf nu alvast meer die intentie neer kan zetten voor het proces richting de ceremonie.’

(26/09/2020)

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]