18.08 NEDERLAND, Amersfoort, Maria Magdalena over je zielentaak

‘Dit is je inwijding, dit is de liefde die ik voor je heb, die je wakker kust, zodat je werkelijk je zielenopdracht kan gaan vervullen op Aarde. Want ieder van jullie zoals je hier zit, heeft een eigen unieke opdracht. Het enige wat ik je kan geven, is je te herinneren aan die opdracht, om werkelijk je taak te gaan nemen.

Je hoeft niks te doen, je hoeft niet beter te worden, je hoeft je niet klaar te maken, je hebt je hele leven voorbereid om dat te doen. En wij zijn er om je te helpen en te begeleiden, en wij dan bedoel ik Jezus en ik, en al die meesters die vanuit de ongeziene realiteit tot jullie beschikking staan. Vergis je niet, er zijn zoveel realiteiten achter diegene die je ziet. Door je daarvoor te openen kunnen wij met je werken, kunnen we je gids zijn, je troost, je bedding, je licht in donkere dagen of de boei in een storm. Dus denk niet dat je het alleen hoeft te doen. Laat je leiden. Ga voorbij de dood om mee te doen, mee te proeven van die oneindige liefde.

Er is zo’n groots plan dat momenteel op Aarde zijn manifestatie krijgt, de transformatie van de mensheid die klaar is om naar een volgende fase van evolutie te gaan. En jullie zijn de pioniers, de voorlopers, de draagmoeders, om dit licht gestalte te geven, eerst in jezelf, vervolgens in de mensen om je heen en als laatste in de hele wereld. Het is als het ware een pop van een rups die zich ontplooit en tot een vlinder wordt.

Het gaat er niet over wat je doet, maar wie je bent. Het is de kracht die in jou besloten ligt, als het zaad van een gigantische boom die wortel schiet, langzaam boven de grond uitkomt en zichtbaar wordt, stevigheid krijgt, vele takken en bladeren, bloesem en uiteindelijk vrucht draagt. Jij bent het zaad én de wortel én de stam én de takken én de bloesem én de vrucht. Je bent de Alfa en de Omega.

Door je af te stemmen op deze grote cirkelgang, zal je zien dat je leven niet gaat over overleven of de dagelijkse zaken, maar dat het gaat over de ontwikkeling van je ziel, die leven na leven stap na stap maakt, iedere keer door de dood heen gaat, iedere keer door diepe dalen gaat, door duisternis en pijn, door lijden, om daar glorieus uit te voorschijn te komen, als de feniks die verbrandt en weer herrijst. Dit is de tijd van de wederopstanding en jullie zijn er deel van.’

(06/07/2018)

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]