22.03 SPANJE, Alhama de Granada, Maria Magdalena in Andalucia 3

‘Door het vagevuur en op naar de hemel, dat is mijn weg. Dat is de weg van Christus en van mij, Maria Magdalena. Want juist door de pijn heen, door het louterende vuur, wordt alles opgeschoond wat hier in de loop van verschillende levens is opgenomen. Deze tijd is de tijd van de grote loutering, van de grote zuivering, waardoor een ziel zich steeds puurder mag manifesteren in de materie op aarde.

Dat is een glorieus moment. Er zijn maar weinig momenten in de tijd dat dit zich kan voordoen. Dit moment is zo’n tijd, een tijd van chaos en verandering en transformatie, maar daardoor wordt de ziel ten diepste beproefd en gezuiverd. Dus zie het duister en alle verstoring niet als een obstakel, maar als een hulp om werkelijk bij je binnenste diamant te komen, de diamant van schittering van je ziel.

Dat is waarom jullie hier zijn gekomen, om die hoge energetische trilling te verankeren in Spanje en in het Andalusische land, en tegelijkertijd hier de oude kennis op te halen die hier ooit verankerd is, over de levensboom, de Kabbalah, de joodse traditie. Maar ook de islamitische traditie met zijn rijke architectuur en mystieke geheimen. En dan als derde, de christelijke traditie, met z’n rituelen en ceremonies en de verering van Maria, de goddelijke Moeder. Het zijn deze elementen die de stepping stones zijn, de stapstenen op jullie pad in de komende dagen.

Weet dat we met jullie zijn en jullie begeleiden op deze innerlijke reis. Want zo zullen jullie werken. Zo binnen, zo buiten, zo boven, zo beneden. En alles zal zich voltrekken naar het grote ritueel toe, op 21-22 juli, waarin het innerlijke zich mag manifesteren in het uiterlijke. Het grote feest waarin de ering van het vrouwelijke gestalte krijgt. Opnieuw door mijn figuur, mijn figuur in de geschiedenis, en op dit moment waarin het vrouwelijke steeds meer haar rechtmatige plek krijgt.

Geniet van het feest, geniet van iedere stap van ontplooiing van jezelf en de bloei van je ziel. Jullie zijn gezegend. Maria Magdalena.’

(15/07/2016)

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]