22.25 SPANJE, Madrid, Nog meer chaos

‘De vloek waarmee jullie gewerkt hebben in Madrid is in zekere zin met jullie vliegtuig meegegaan naar Brussel. Dat is de energie van explosiviteit, van chaos en strijd die loskomt nu het onderdrukkende systeem er eigenlijk afgehaald is. Dit betekent dat er nog veel meer chaos zal gaan komen. Dat mensen niet om kunnen gaan met deze dualiteit, zorgt ervoor dat er veel meer strijd aan de oppervlakte komt. Maar die strijd is eigenlijk goed. Het is iets wat al heel lang onder de oppervlakte broeit en een uitlaatklep zoekt.

Dat wil niet zeggen dat je je erin moet begeven. Blijf toeschouwer, blijf in je eigen centrum. Dat is wat jullie taak is: om te ankeren en de energie vast te houden, terwijl om je heen misschien de wereld in brand staat of explodeert.

Roep altijd de energie van de Grote Moeder aan of van de Grootmoeders om het hele veld van strijd en dualiteit te omarmen waarin iedereen zijn plek mag krijgen, iedereen zijn rol neemt. Want het is nodig dat een en ander wordt uitgespeeld. Dus veroordeel de strijd niet, laat de dingen zich maar ontvouwen, dat heelt de wond als het ware. Dat is beter dan dat het jaren- of eeuwenlang onder de oppervlakte blijft broeien.

Dat betekent dat de energie van Madrid nu verschoven is naar Brussel. Dus ook hier zullen dingen tot ontploffing komen. Denk aan Tomorrowland, denk aan de Nato of aan de Europese Raad, waarin dingen absoluut tot een kookpunt zijn geraakt, en de beurzen die op tilt slaan. Omdat er achter de schermen heel veel onrust is. Dingen die nu nog kunstmatig in bedwang worden gehouden, kunnen bijna niet langer onder controle blijven.

Brussel, Londen, Madrid, jullie werk begint hier. Wees alert en bereid continu in ieder moment dienstbaar en bereid te zijn om het grotere veld te kunnen dragen en te begeleiden. Dat is jullie taak.

Zet je andere werkzaamheden overboord om aanwezig te zijn, volledig in het moment. En weet dat alles zijn juiste tijd en functie heeft. Verbind je met Walter en Lut.

Er komt nog veel wat zijn uitwerking zal gaan krijgen van het werk dat jullie gedaan hebben. Verbaas je er niet over, maar wees er gewoon bij. Het karretje van de achtbaan was slechts het voorspel. Veel plezier.’

(26/07/2018)

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]