Nieuw boek

het vijfde element

Het Vijfde element

De wereld staat op een kruispunt. Bossen staan in brand, ijskappen smelten, diersoorten sterven massaal uit. We bevinden ons in een wereldwijde crisis van ongekende omvang. Kan het Vijfde Element een uitweg bieden?

je krijgt Heel de wereld cadeau

Nu ja cadeau, tegen kostprijs

De Zevende Poort

Wat doe je als je in een visioen te horen krijgt dat je op reis moet gaan? Een reis door zeven poorten, van Engeland tot India, van Siberië tot Jeruzalem. Dit spannende reisverslag geeft een inspirerende visie op de veranderingen in de wereld van vandaag.

HEEL DE WERELD I

De Meesters van Shambhala

Stel: Je hoort dat er meesters wonen in een vergeten koninkrijk in de Himalaya, die de mensheid kunnen helpen in tijden van crisis? Ton van der Kroon en Sandra van Elewout gaan op een bizarre reis naar China op zoek naar de Meesters van Shambhala.

HEEL DE WERELD III

Het Labyrint van de Tijd

Om te weten hoe je verder moet, moet je terug naar het begin…. Het Labyrint van de Tijd is een duizelingwekkende tocht door de geschiedenis, op zoek naar de boodschappen van de Meesters die nodig zijn om de crisis in de wereld op te lossen.

HEEL DE WERELD II

Het Vijfde Element

De wereld staat op een kruispunt. Bossen staan in brand, ijskappen smelten, diersoorten sterven massaal uit. We bevinden ons in een wereldwijde crisis van ongekende omvang. Kan het Vijfde Element een uitweg bieden?

HEEL DE WERELD IV

E-book exclusives

Nachtelijke Overdenkingen van een Corona Patient

Een pamflet over de oorzaak en betekenis van het coronavirus, over Remdesivir en de macht van Big Pharma, over het laboratorium van dr. zhengli in Wuhan en de verstrengelingen van geld, wetenschap en politiek.

Overige paperbacks

Ton van der Kroon
Heilige relaties, heilige sexualiteit
Een boek dat een dieper inzicht geeft in het labyrint van liefde, relaties en sexualiteit. Naast verhalen en mythen bevat het boek honderd praktische oefeningen om je relaties en seksualiteit meer vervulling en diepte te geven.
€25,00 Paperback
Ton van der Kroon
LICHTWERKERS GEVRAAGD
Lichtwerkers gevraagd! bevat een schat aan korte inspirerende channelingen; boodschappen die direct je ziel raken en je helpen de volgende stap op je pad te zetten, of inzicht geven in de situatie waarin je je bevind.
€17,51 Paperback
Ton van der Kroon
GAZA Dagboek
Negen dagboekfragmenten en één kort verhaal uit Gaza. Ton van der Kroon, schrijver, coach en traumahulpverlener ging zeven jaar lang naar de Gazastrook om met jonge acteurs te werken, die voorstellingen voor kinderen maken. Dit is zijn verslag…
€20,57 Paperback

Terugkeer van de Koning

Benieuwd naar de ziel van de man? in ‘De terugkeer van de koning’ ontvouwt Ton van der Kroon aan de hand van een aantal initiatieverhalen zijn visie op de man.

Ton van der Kroon
Boek der Liefde
De spirituele roman Boek der Liefde beschrijft de zoektocht van de elfde-eeuwse monnik Antonius naar het boek dat in de officiële kerkelijke leer ontbrak: het boek van de onvoorwaardelijke liefde tussen mensen. Het evangelie van Maria Magdalena.
€16,50 Paperback
Ton van der Kroon
De Mystieke Roos
In een tijd waarin veel mensen worstelen met relaties, waarin man-vrouwrollen steeds minder helder lijken te zijn, biedt 'De Mystieke Roos' een nieuw perspectief: Een inwijdingsweg waarin liefde, lust en spiritualiteit opnieuw met elkaar verbonden worden.
€20,57 Paperback