06.13 EGYPTE, Luxor, Poortwachters van het licht

‘Door de eeuwen heen is de geheime kennis doorgegeven, door een gezelschap van ingewijden. Degenen die in contact stonden met de Bron en in contact stonden met de Meesters vanuit een andere dimensie. Het is door dit contact tussen dimensies dat de waarde van het mens-zijn werd doorgegeven. De mens bleef streven naar een hoger doel. Zonder deze krachtige ondergrondse beweging zou de mensheid afzakken naar een lagere vorm van evolutie. Ook nu is het nodig dat de mens zich verbindt met die andere dimensies vanuit het hart, zodat het tij gekeerd wordt.

Je zou kunnen zeggen dat jullie op een breaking point zitten, een keerpunt in de tijd, waarin de krachten van licht en duister weer om de macht vechten. Het is in deze strijd dat jullie leven en jullie bestemming zich afspeelt. Omdat jullie voor jullie incarnatie jullie commitment hebben gegeven om dit werk aan te gaan en deze taak te volbrengen: licht te brengen op aarde, verbinding te maken tussen tegendelen. De kracht van de goden voelbaar en zichtbaar te maken in het menselijke bewustzijn. Jullie verbinding is sterk en zo nodig voor de komende jaren. Zonder deze lichtkrachten neemt de chaos steeds verder toe. Enerzijds is de chaos nodig voor de transformatie, maar alleen door het te verbinden met het hogere, met het licht, kan het dienstbaar worden aan het proces van evolutie.

Neem je taak serieus en blijf je verbinden. Iedere seconde, iedere minuut is een uitdaging om jezelf tot helder instrument te maken en de deur tussen de dimensies open te houden. Jullie zijn als het ware de poortwachters van deze poort in de tijd, waardoor grote aantallen mensen zich kunnen ontwikkelen tot spiritueel bewustzijn.’

(21/11/17)

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]