07.31 PALESTINA, Jericho, Kosmische geboorte

‘Als een kind wordt geboren, dan gaat dat gepaard met persweeën en met pijn, met bloed en met slijm. Je zou kunnen zeggen dat jullie hier delen van ervaren, omdat er een kosmische geboorte plaatsvindt. Een geboorte in de energie van dit gebied, maar eigenlijk ook van Moeder Aarde, die vanuit deze vallei een nieuwe energie de wereld inbrengt. En zoals we al eerder zeiden: jullie zijn daar de geleiders van, de vroedvrouwen en vroedmannen, de pilaren van licht, de brengers van de dageraad. Die het nieuwe verwelkomen, maar daarmee ook de krampen voelen van de geboorte van dit nieuwe.

Zoals je zou kunnen zeggen dat de afgelopen acht jaren de zwangerschapsperiode waren, komt nu datgene aan het licht – aan de oppervlakte, in de fysieke realiteit – datgene wat een nieuwe impuls geeft, nadat zoveel oude systemen zijn weggebroken, zijn open gebroken.

De vreugde die jullie vandaag voelden, hoorde ook bij dit moment van geboorte. Onze vraag voor de komende paar dagen is of jullie een mooie kinderkamer willen creëren, waarin het goed toeven is, waarin zachtheid is, speelsheid, voeding, liefde en zorg.

En ik hoor weer het zinnetje: De weg loopt tussen de bron en de berg.’

(04/06/2013)

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]