07.43 PALESTINA, Nazareth, Sterven en wederopstanding

‘Het universele verhaal van sterven en wederopstanding van de Christusenergie is iets dat momenteel in ieder van jullie plaatsvindt. Het is het sterven van de oude identiteit, waardoor de fenix van het nieuwe geboren kan worden. Maar het is juist in de as, in het doodgaan, dat de vruchtbaarheid ligt. Dus ga niet te snel door naar het nieuwe, maar verteer dat oude. Wees dankbaar voor de weg, die je hebt afgelegd, voor de pijn die je hebt doorstaan, voor de moeite die het heeft gekost. Want juist daarin, in die transformatie, heb je een veld van liefde gecreëerd, is er compassie ontstaan. Door het lijden heen ontstaat de liefde en een diepe compassie voor alles wat leeft.

Die energie gaan jullie meenemen naar het Midden-Oosten, en het heet niet voor niks het Midden-Oosten, omdat het in het midden alles samenbrengt. Alle energieën van de wereld komen daar in Jeruzalem tesamen, door de zeven poorten van de oude stad en de dertien poorten van het hemelse Jeruzalem.

De hemel op aarde brengen, dat is iets wat jullie fysiek gestalte geven door hier aanwezig te zijn. Want de hemel is er altijd geweest, alleen was hij soms niet meer zichtbaar of voelbaar. Maar doordat jullie bewustzijn zich weer opent, doordat je alle puzzelstukjes aan elkaar legt, wordt het grotere plaatje zichtbaar en openbaart de hemelse energie zich door jullie harten heen. Je hoeft niks te doen, alleen er te zijn en te kijken, vanuit je hart.’

(04/04/2015)

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]