10.11 FRANKRIJK, Parijs, Instructies voor Parijs

Afstemmend op Frankrijk, vanuit Florenville. Met Anne.

Ton: ‘Ik zie een soort lichtkracht in Parijs. Die lichtkracht die verborgen is geweest omdat het het mystieke licht is, het mystieke licht zowel van de Joodse als van de Arabische cultuur. Er wordt daar iets bewaard vanuit die oude traditie. Ik zie de menora, de zevenarmige kandelaar, met die lichten.

‘Wat jullie in Brussel hebben gedaan om de Tree of Life weer te activeren, heeft zijn effect op Parijs, waardoor daar het licht weer kan gaan schijnen. En wat daar ondergronds is gegaan, is de kracht van Isis, van de godin, die is tegelijkertijd met de mystieke stromingen ondergronds gegaan. Waardoor het niet meer zichtbaar is, of leidend is, als het ware. Ik zie bepaalde lijnen door de stad lopen, vanaf Montmartre naar de Eifeltoren, en het hart is de Notre Dame. Ik zei een soort vijfster.

Volg de spiraal. Die in het hart begint en dan spiraalsgewijs door de arrondissementen gaat en zich dan vervolgens door alle grote kathedralen beweegt. Het is werkelijk een pad van verschillende stepping stones, waardoor je het mysterie vindt wat daar verborgen is. Ik hoor ook dat het gaat over de terugkeer van de godin, van de koningin. En jouw rol daarin is belangrijk, jouw positie. Het is net alsof je uit het middelpunt in de periferie terecht bent gekomen, waar je heel hard moet werken, maar je mag weer zichtbaarder worden in je middelpunt, in je werkelijke kracht, en je zielsessentie laten schijnen over de wereld op dit moment.

Ik zie ook duistere krachten die dit onderdrukken, die dit tegenhouden. Ik hoor: reis undercover, maar ontmoet de juiste mensen. Jullie zullen de juiste mensen treffen op je reis, waardoor je puzzelstukjes verzamelt over het verhaal wat er gaande is. Maar onderschat de donkere krachten niet, ze zullen proberen te dwarsbomen, te saboteren, zodat je dit werk niet kan doen. Die donkere krachten zijn uit op chaos en destructie, vernietiging in plaats van verlichting.’

(21/12/2017)

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]