11.12 BELGIE, Hattingen, De oude koningsweg

‘Jullie wandelen de oude Koningsweg, naar het hart van het Rijngebied. Onder de grond lopen oude lijnen, lijnen die de heilige geometrie van de Aarde bepalen en die ooit in vroeger tijden verstoord zijn geraakt. Door deze paden te bewandelen, kus je als het ware de Aarde weer wakker. Omdat jullie lichamen hooggevoelige instrumenten zijn, krijg je interferentie tussen de aardlijnen en de energie van je eigen lichaam. Zoals jullie gisteren merkten, zodra je in de verstoring terechtkomt en je instrument niet meer werkt, je niet meer af kan stemmen op je hart en je niet meer in verbinding bent met de Aarde, met de natuur en met jezelf, dan raak je uit je centrum. En ben je niet meer functioneel. En wandel je als het ware in een doolhof.

Op het moment dat je je weer kan verbinden met de Aarde en de elementen van de natuur, dan wordt de weg, de spirituele koningsweg, zichtbaar en voelbaar. We hebben het op dit moment dus niet alleen over een fysieke weg, maar ook een energetische weg. Die energetische weg kun je alleen aanvoelen. Daarom hebben we jullie uitgenodigd om je hart te volgen, omdat alleen je hart die route kan herkennen. Het is namelijk niet een route die lineair verloopt. Het is een route die je alleen van binnenuit kan volgen. Die te maken heeft met emoties, met gevoelens, met interesses, met datgene wat je hart raakt en roert.

Das Rheingold, der Ring des Nibelungen – de oude schat van Dagobert, die ooit destijds door Brünnhilde in de Rijn is gegooid, uit voorzorg, uit bescherming, zodat niemand de kracht van de schat meer kon gebruiken of misbruiken – is aan jullie. Delf het goud op! Delf de schatten die in de Aarde liggen op om ze te delen met de wereld!

Het tijdschrift dat jullie willen maken, vertegenwoordigt die spirituele schatten, dat goud. We hebben het niet over fysiek goud, we hebben het over energetisch goud. Jullie hebben goud in handen. Gebruik het, maak het dienstbaar, ten dienste van de mensheid. Met al je creativiteit, invoelingsvermogen en zorg kun je die ruwe materie die in de grond zit, omvormen, polijsten, transformeren tot een prachtig edelmetaal. Hierbij komen we weer op het oude principe van de verbinding tussen natuur en kunst. Dus dit is voor jou, Sandra, dat je vanuit de aarde kunst maakt, creatieve vorm geeft aan ruwe materie. Ruwe materie van de ziel. Dus neem dit mee in je wandeling. Dat alles wat je opdelft in jezelf, dat je dat kunt gebruiken als materiaal om te creëren.

Voor jou, Ton, de kennis waar je al zo lang mee werkt en naar op zoek bent, begint zich nu te materialiseren, in de vorm, in de concrete vorm, waardoor het zichtbaar wordt aan de oppervlakte en je de schatten kunt gaan uitdelen. De rijkdom is aan jou, ligt in je handen.

Vanuit grove, oerbruine wildemanenergie tot gouden koningsenergie: dit is de initiatieweg van de wildeman die je doorlopen hebt en die zich nu aan het voleindigen is. De laatste stappen worden gezet die jullie samen in cocreatie volbrengen. Snap je dat alleen door de verbinding tussen jullie beiden, niet door overheersing of dominantie, alleen door een samenwerking, je tot de sleutel kan komen die deze schatten opent, die dus de schatkamer opent. Laat je nog steeds leiden door je hart de komende twee dagen en kijk waar de weg naartoe gaat. Wandelend, reizend, voelend, bewegend, door het landschap, met het landschap. Volg het water, volg het water, volg de stroom en duik in de diepte. Daar ligt de graal.’

(24/07/2010)

#tonvanderkroon #heeldewereld #lichtwerk #lichtwerkers #licht #belgie #ardennen #hattingen #sintgeorgkirche #rijn #koningsweg #heiligegeometrie #aarde #moederaarde #aardlijnen #leylijnen #energie #elementen #natuur #spiritueleweg #energetischeweg #hart #emotie #gevoel #dagobert #koningdagobert #merovingers #schatvandagobert #schat #schatkamer #dasrheingold #rheingold #ringdesnibelungen #brünnhilde #schat #goud #dienstbaarheid #mensheid #kunst #creatie #cocreatie #wildeman #koning #initiatie #initiatieweg #verbinding #samenwerking #sleutel #water #graal

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]