11.17 BELGIE, Gent, De drakenrijders van Gent

Ton zit met H. en J. in de Mosqito Coast in Gent. Ze hebben het over de gouden draak in de poort van Kasteel Ravensteen.

‘Er is een kracht die zich wil mobiliseren, die vele malen groter is dan je je kan voorstellen. Het heeft te maken met het punt hier op Aarde waardoor bepaalde lijnen samenkomen die zich kunnen verbinden tot één grotere kracht. In feite is het Gravesteen als het ware een container om die kracht te kunnen vasthouden, te kunnen dragen. Dus die kracht kan door het kasteel heen. Alleen het kasteel is in zichzelf een plek, je zou kunnen zeggen het drakenei zelf of het drakennest. Maar daar is veel vervuiling in opgetreden in de loop van de tijd. Het is aan jullie om het nest klaar te maken voor de grote uitbraak van de draak, zodat het ei tot uiting kan gaan komen, tot ontwaken kan gaan komen. Jullie zijn de wegbereiders voor het grote feest van de drakenrijders.

Dus bouw het nest, verbind je met verschillende mensen, verbind je met elkaar, zodat het nest gedragen wordt door alle mensen die hier hun energetisch werk aan het doen zijn. Want op het moment dat de film uitkomt over Keizer Karel, komt Gent wereldwijd in de picture te staan en wordt deze kracht wereldkundig gemaakt, naar buiten gebracht. Dus neem jullie werk serieus, ook al moet je soms zoeken naar de lijnen en zijn dingen vertroebeld geraakt in de geschiedenis. Verbind je met de diepte van de Aarde waarin de pure energie nog steeds aanwezig is. Het gaat vooral om de verbinding tussen de mannelijke en de vrouwelijke draak. Het gaat om de eenwording tussen die twee. Dan pas kan het ei worden uitgebroed.

Alles is goed, maak je geen zorgen. De loop van de tijd wijst uit wat er nodig is. Je hoeft niks te forceren, niks te doen. Puur bewust zijn en aanwezig zijn in waar je bent.’

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]