17.15 TURKIJE, Ararat, Afdalen naar de krochten van de ziel

‘Alles is deel van de reis. De kleinste details, de individuele processen in jezelf en het andere, de plek waar jullie zijn tot en met de energieën van het collectieve veld, de Koerdische bevolking, zijn geschiedenis, de wortels van Urartu. En nog dieper dalen jullie af in de krochten van de zielsenergie die hier ligt opgeslagen. Er is geen gemakkelijke weg. Het is alleen het vertrouwen houden dat je met elke stap dieper afdaalt om bij de bron te komen.

De afgelopen dagen vanaf het neerdalen hebben jullie stap voor stap deze weg afgelegd, informatie verzameld en je eigen frequentie afgestemd op de frequentie van dit gebied. Dat vergt enige tijd en aanpassingsvermogen. Cruciaal daarin is de verbinding, zodat je elkaar niet kwijt raakt onderweg.

Nu is eigenlijk het moment aangebroken om de poort te openen en uit te vliegen en het land te verkennen, de aarde te verkennen, en in vol bewustzijn dat te doorvoelen wat zich aandient. Vertrouw dat alles wat je doet past in dat goddelijke plan. Twijfel niet aan jezelf. Er is continue begeleiding en je mag daar ten volle gebruik van maken. Jullie worden gezegend.’

(15/10/2013)

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.