22.XX SPANJE, Alhama de Granada, Een nieuwe schepping

Afstemmend op het thema van het volgende Maria Magdalena festival in Andalusië. Met Christiaan & Tineke, met Rik & Pioe en Anne & Ton.

‘Jullie zijn bijna op het punt aangekomen van oud en nieuw. Het oude dat verdwijnt en losgelaten kan worden en het nieuwe dat zich aankondigt, een nieuwe dag, een nieuw begin.

Eigenlijk zijn jullie vanaf de zomer tot nu bezig geweest met het verwerken van het ritueel dat jullie daar hebben uitgevoerd. Een uiterst krachtig ritueel van genezing. Niet alleen voor de deelnemers maar voor eigenlijk de hele mensheid, dat is zich nu aan het voltrekken. De blauwdruk van het ritueel wat jullie hebben uitgevoerd heeft een enorme uitwerking en wordt momenteel door Meital op het meest fysieke niveau doorgewerkt waardoor het oude wordt losgelaten en het nieuwe binnenkort zijn intrede mag doen. Je zou het kunnen zien als een geboorteproces wat niet zonder slag of stoot gaat. Geboorte komt vaak met een schok, zoals je op de aarde terecht komt met een schok, vindt ook het nieuwe bewustzijn plaats met een schokkende gebeurtenis waardoor iedereen wakker wordt en zich beseft hoe kwetsbaar en breekbaar het leven is. Jullie vormden met jullie zessen “the craddle”, de wieg, waarin het nieuwe leven ontvangen kon worden maar ook waarin de transformatie kon plaatsvinden en jullie zijn als het ware weer bij elkaar geroepen om opnieuw die kruik te vormen, het vat van transformatie, het vat van alchemie. Iedereen brengt daarin zijn eigen aspect in, zijn eigen verhaal, maar ook zijn eigen innerlijke werk en de zevende is op dit moment Meital, die in het middelpunt staat. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat dit het diepste punt is tussen de twee festivals in, van vorige zomer en volgende zomer. Een soort nulpunt.

Vanuit deze stilte kan het nieuwe gaan groeien. Een nieuw festival, een nieuw thema waarin de nieuwe schepping zich gaat openbaren. De verbinding met de natuur, met de elfen en de dwergenwezens met de oude kennis van Atlantis, met alle krachten en deva’s van de natuur die daar voor handen zijn. Het is als het ware een co-creatie, tussen jullie, de aardekrachten en de natuur en de engelenwezens of energetische wezens, zoals je het wil zien.

Het instorten van de tempel, en de wederopbouw vertegenwoordigt hetzelfde proces van doodgaan en geboren worden. Het nieuwe kan zich nu gaan manifesteren omdat de oude macht is ingestort. Diepere lagen komen aan de oppervlakte en tonen zich, in jullie zelf maar ook in het collectieve veld.

Neem de komende maanden vooral om in jezelf dit alchemistisch proces te doorwerken en in alle rust en stilte de tijd te nemen om het zijn rijping te laten krijgen zodat je straks in de lente klaar bent om anderen te ontvangen, maar houdt het eerst klein en geborgen voor jezelf. Het kleine kind heeft beschutting nodig.

Daar komt een tijd waarop je veel mensen gaat ontvangen. Maar draag daarin eerst zorg voor jezelf zodat de bedding goed is en je goed geankerd bent in je eigen zielsontwikkeling.

Wees tezamen, verbind je energetisch omdat jullie zesmansschap een belangrijk platform is waarop gebouwd kan gaan worden. En vertrouw op de goddelijke leiding die achter alles schuil gaat. Het is inderdaad aan jullie om het te doen. AHO.’

(30/12/2019)

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]