23.03 EUROPA, Brussel, De nieuwe ronde tafel van Europa

‘Jullie bevinden jullie op een cruciaal punt in de geschiedenis van Europa. Er zijn twee mogelijke richtingen en slechts één keuze: of de landen vallen uit elkaar, of ze verenigen zich. Deze vereniging zou je op een hoger niveau de Graal kunnen noemen. Het gaat over heling.

Er is een economische unie geweest, een financiële unie, maar nog geen zielsunie, en dat is de energie die geïnitieerd en geactiveerd zou moeten worden. Je zou kunnen zeggen dat de graalridders dit proces op te starten hebben, om de helende energie van al de verschillende landen samen te brengen. Om elkaars verschillen te respecteren en te focussen op eenheid, een eenheid voorbij tijd en ruimte.

Door samen te komen helpen jullie die eenheid van al die verschillende landen te vormen. Zo kan je bijdragen aan dit proces van unificatie. Dat proces is cruciaal. Jullie weten waar scheiding toe leidt, dat hebben jullie door de geschiedenis steeds weer kunnen zien. Het zijn de krachten van de dualiteit, van strijd en oorlog, die mensen uit elkaar drijven. Maar in het hart van Europa, diep in het woud verborgen, ligt de bron van een nieuwe fontein die de wereld in kan stromen. Je moet diep zoeken om hoog te mikken.

Roep de stammen bij elkaar, roep iedereen bijeen die hier werkzaam in is, de helers, de zoekers, om een sacrale eenheids- en helingscirkel te vormen. Roep de graalkrijgers op, de hartsridders, en vorm een nieuwe ronde tafel.’

(2020)

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]