DANK JE WEL 2020

DANKJEWEL2020

In de zomer van 2017 schreef ik in mijn nieuwbrief:  ‘Help Ton de zomer door..’. Ik wilde mijn laatste boek afschrijven en had financiële hulp nodig. Velen reageerden met gulle gaven. Maar het boek duurde en duurde. Telkens kwam er weer een reis bij, veranderden er hoofdstukken, verdwenen er hele delen, etc…. Er leek geen einde aan te komen. Maar afgelopen maand was het zover. Het eerste exemplaar lag bij mij in huis, gedrukt als Print-on-Demand..

ONDERSTEUNING

In de afgelopen jaren zijn jullie degenen geweest die al mijn werk mogelijk hebben gemaakt en financieel gedragen hebben. Van het schrijven van het laatste boek, het traumawerk in Gaza aan jonge theatermensen en journalisten, vredeswerk in Israel, de deelname van Haneen uit Gaza aan de reis in Egypte, de turbulente reis naar de Himalaya’s, etc. Etc. Ik kreeg grote giften, kleine giften, maandelijkse giften, zomaar giften. Wat een ongelooflijke rijkdom leverde dat op, op alle niveaus. Ik kan niet zeggen hoe dankbaar ik daar voor ben, omdat ik weet dat het niet alleen geld is wat werd gegeven, maar meer nog: vertrouwen, moed, liefde, ondersteuning, een hart onder de riem. Wat hebben we daardoor gezamenlijk veel kunnen creeeren!

Zonder jullie hulp was dat allemaal onmogelijk geweest.

DANKJEWEL2020

Daarom een groot dankjewel! In de zomer van 2017 beloofde ik het boek als tegenprestatie. Dat is er nu, maar nog niet helemaal. We wachten nog even met de eerste oplage te drukken, totdat we zeker weten dat ik op toernee kan. (Na de corona crisis). Maar we willen je het boek niet onthouden, vandaar dat we het je alvast toesturen als ebook. Bijgaand vind je de code DANKJEWEL2020, waarmee je het boek op de site kunt downloaden. Het is heel gemakkelijk. Zodra je naar de pagina boeken gaat, het ebook koopt en in je winkelmandje laat, vul dan de code DANKJEWEL2020 in, en je krijgt he boek gratis.

HEEL DE WERELD

Nu je toch op de site bent, kijk even rond. De website is totaal vernieuwd, en alle boeken zijn er nu als ebook en als print on demand te krijgen…..tegen de kostprijs! Het idee van giften is zo aangeslagen dat ik dat voor de hele serie boeken Heel de Wereld toepas. Mensen kunnen het boek tegen de kostprijs kopen, en maken zelf een bedrag over als gift. We willen Heel de Wereld voor iedereen beschikbaar maken. Dat is mede door jullie toedoen. 

DOORGAVES

Op de site, gemaakt door Vicky Froyen, kun je tevens alle doorgaves vinden, per continent, per land, en per stad. Samen met Helma, Anne en vele vele anderen zijn we meer dan twee jaar bezig geweest om alle 650 doorgaves uit te werken, te rubriceren en klaar te maken voor deze tijd…

ORAKEL 

Mocht je een persoonlijke doorgave willen, klik dan op ORAKEL. Er verschijnt dan een doorgave voor dat moment.