JE KRIJGT HEEL DE WERELD CADEAU

Toen ik vroeger mijn boeken uitgaf via een uitgever, kreeg ik als schrijver 10% van de opbrengt. Dat was zo’n twee gulden per boek, later twee euro. Toen ik het ooit aan lezers vertelde, schrokken ze. ‘Krijg je maar zo weinig!?’ was de meest gehoorde reactie. Helaas, de boekenmarkt zit zo in elkaar. De meeste kosten gaan naar de boekwinkel (40%) en de distributeur (30%). De drukkosten betreffen zo’n 10 %. Blijft er 20% over voor de uitgever en de schrijver, die dat onderling verdelen. Geen vetpot dus. We hebben daarom een heel ander plan bedacht voor deze serie ‘Heel de Wereld’. We bieden de boeken gratis aan! Nu ja, gratis; tegen kostprijs. Je kunt de (e)boeken via deze site of via BOL.COM kopen voor de kostprijs. 

Mijn vraag aan jou is:

  1. Mocht je mijn werk waarderen, maak dan een gift over stichting Tree of Life. Die zorgt voor de verspreiding en de vertaling van al mijn boeken en channelingen. Met jouw hulp kan ik verder schrijven en mijn werk in de wereld brengen. De grootte van de gift mag je helemaal zelf bepalen. 
  2. Als je het leuk vindt om te helpen om dit gedachtengoed te verspreiden, koop dan een aantal boeken en geef ze cadeau aan vrienden, familie en collega’s. 
  3. Laat andere lezers weten wat je van het boek vindt! Een recensie op BOL, Instagram, facebook of Amazon is zeer welkom en behulpzaam.