jubileumuitgave: De Terugkeer van de Koning 25 jaar!

“In tijden van chaos en verandering is het niet zozeer de wetenschap of de techniek, noch de politiek of de kerk die ons kan redden, maar veeleer de creatieve kracht van mythen en verhalen. Verhalen die ons vertellen over onze diepste wensen en angsten, en die ons herinneren aan wie we werkelijk zijn.”

In een crisis zijn het meestal vrouwen die verbinden; via facebook, instagram, groepen en magazines. Jongeren gaan de straat op; ze roepen om actie en nieuwe mogelijkheden. Maar wat doen mannen in tijden van crisis? Hoe gaan mannen om met tegenslag, verdriet, rouw en neergang? Nog harder werken? Keihard doorgaan? Hun toevlucht zoeken in drugs, internet of sport? Zich agressief uiten of juist in stilte depressief worden?

Ton van der Kroon schreef de bestseller ‘De Terugkeer van de Koning’ over mannen in de 21st eeuw. Haarfijn en met compassie legt hij uit wat er met mannen in deze tijd aan de hand is. Hoe ze de rol van vaders, zonen, echtgenoten en minnaars invullen. Dit boek voor mannen vertelt op innemende wijze over de beproevingen en uitdagingen die iedere man in zijn leven tegenkomt. Deze jubileum uitgave is volledig herzien en aangepast.

  • ‘Een must voor mannen, een verademing voor vrouwen.’
  • ‘Een krachtige raadgever voor mannen.’
  • ‘Ton van der Kroon kwam en overwon met zijn boek De Terugkeer van de koning.’
  • ‘Een opmerkelijk boek van een van de meest ervaren trainers in het mannenwerk.’
  • ‘Het boek leest als een spannend reisverhaal.’
  • ‘Ton van der Kroon’s droom leidde tot een opzienbarend boek.’

Over Ton van der Kroon
Ton van der Kroon is de pionier van het mannenwerk in Nederland en België. Hij geeft sinds 1990 mannenworkshops in Nederland, België, Gaza en Israël. Hij schreef tien boeken en tientallen artikelen over de sociale en maatschappelijke veranderingen in deze tijd. Kijk voor meer artikelen en reisverslagen in deze blog.