09.14 ITALIE, Monte Amiata, Voorhof van de Tempel

‘Welkom lieve vrienden. Jullie bevinden je in de voorhof van de tempel. Heb geduld. Heb geduld. Na zovele jaren van voorbereiding, van nederige dienstbaarheid en van krachtdadig leiderschap, is het moment van het grote ritueel daar, waar jullie zo naar verlangd hebben. Heb geduld.

De voorhof van de tempel is daar om jullie de laatste voorbereidingen te laten treffen om over de drempel te gaan. Dat geldt voor jullie, maar vooral voor de hele groep. Zodat jullie als één lichaam zeg maar in de heilige ruimte kunnen treden. Neem daar alle tijd voor. Geef mensen de tijd om mee te komen in dit proces. Wat van ieder van jullie het nodige vraagt aan loslaten, overgave, dienstbaarheid.

Het hele gebied staat jullie ter beschikking. Het is als het ware gezegend door mijn handen. Het land voegt zich naar de ziel van Christus. Dat betekent dat je overal gebruik van mag maken, iedereen aan mag klampen, mag aanspreken om je weg door dit labyrint van de ziel te gaan. Laat je verrassen. Alles hoort erbij. Alles is deel van deze weg, van deze laatste passen tot de tempel waar het ritueel van de transfiguratie zich kan voltooien. Het opgaan van de persoonlijke ziel in de Christusziel.’

(06-04-2012)

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]