22.21 SPANJE, Alhama de Granada, Een nieuw fundament

‘Zodra ieder zijn eigen positie heeft ingenomen en zijn eigen rol serieus neemt en oppakt, ontstaat er als het ware een fundament waarop een tempel gebouwd kan worden. Acht pilaren die allemaal hun eigen positie hebben, hun eigen inbreng, hun eigen individualiteit, maar daarmee gezamenlijk een groter bouwwerk kunnen neerzeten wat ten dienste staat van het grotere geheel. Ten dienste staat van Moeder Aarde, van dit land, van Andalusië, van dit grotere gebied, maar ook hier deze heuvel en de kloof, en ten dienste staat van het grotere gedachtegoed dat zich momenteel manifesteert op aarde. Een verbinding tussen mensen en volkeren en religies waardoor er een éénheid ontstaat van volkeren.

Het is deze pure liefdeskracht volgens de universele wetten van de kosmos die zich overal aan het manifesteren is, maar die ankerpunten nodig heeft op aarde. En dit is één van die ankerpunten. In het zuidelijkste punt van Spanje en van Europa creëren jullie een zuil van licht, een bron van inspiratie, een krachtplek waar iedereen zich aan kan laven. Niet alleen de mensen die komen, maar ook de mensen die hiermee in verbinding staan. Je zou eigenlijk kunnen zeggen de vrienden van Maria Magdalena of de vrienden van deze plaats.

Het is ook goed om dat netwerk van mensen in verbinding te houden door middel van informatie. Zodat dit een pioniersplek is waar je kan opladen om vanuit die hogere trilling opnieuw je werk in de wereld te kunnen doen. Het betekent voor jullie dat jullie die energie hoog houden, als de acht pilaren, om telkens die opening te bewaken tussen hemel en aarde, zodat er een vrije ruimte is die niet opgevuld wordt door dogma’s, door regels. Jullie zijn als het ware voorwaardenscheppend, ieder op zijn of haar manier.

Ik zie ook dat deze plek bijdraagt aan dat hele verhaal van Women Wage Peace. Waar vrouwen de straten opgaan, in actie komen in de wereld, wordt hier de bronkracht gegenereerd. Zoals het ware de motor die alle andere bewegingen kan aansturen. Want ook hier in Europa zullen vrouwen de straat opgaan. Niet zozeer tegen oorlogen, maar tegen een outdated patriarchaal systeem, van corruptie en machtsmisbruik, van bureaucratie, dat eigenlijk de natuurlijke loop van het leven blokkeert en ondermijnt.

Wees je bewust van de grotere functie die jullie hebben ook al is dit maar een klein initiatief, het is van onschatbare waarde in het grotere geheel. Er is veel waardering voor jullie werk en voor de krachten die jullie persoonlijk inzetten om dit tot een gemeenschappelijk succes te maken. Namaste.’

(24/07/2018)

[travelers-map maxzoom=18 init_maxzoom=10 centered_on_this=true cats=Doorgaves post_types=post]